Sponser By

Followers

Iklan

About Me

Hai Assalamualaikum all.





  • Seorang blogger berasal dari Lawas, Sarawak.  Lahir pada tahun 1989
  • Ketinggian cuma 140cm.hihi
  • Orang selalu ingat aku ni budak lagi.Budak lah sangat.
  • Padahal dah jadi isteri & mumy orang pun. 
  • Nikah di usia 20 tahun. (01/06/2009) Kahwin muda.hihi.. 
  • and now dah ada seorang hero. Umur 3 tahun (lahir 30/06/2010). 
  • Takat ni tak fikir lagi nak tambah rakyat.Trauma..So jangan tanya..HiHi
  •  Sangat suka berniaga. Bukan sekadar nak cari fulus tapi dah macam jadi satu hobi yang menyeronokkan.
  • Seorang yang boleh diajak berbincang. Tapi juga seorang yang boleh jadi harimau ganas.
  • Seorang yang mudah cool bila marah. Beri ima 10 minit, keadaan akan kembali normal.haha
  • Seorang yang suka makan
  • Seorang yang kuat cemburu
  • Seorang yang suka berubah fikiran  
CONTACT:
  • Email: Putri_malu89@hotmail.com
  • No.HP: 012 8706289



Ima Salsuzaima
Create your badge

4 comments:

  1. Hello hello. Org swak tek duhal ;)

    ReplyDelete
  2. Salam pergenalan.. Nama Saya jalalboy dan Ini laman Web saya http://jalalboy.blogspot.com/.. Harap jika ada salah silap dapat perbetulkan dan bantuan dapat diberikan http://jalalboy.blogspot.com/2012/01/salam-pergenalan.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.