Sponser By

Followers

Iklan

29 October 2015

Milk green tea thai

Assalamualaikum...

Pernah tak dengar milk green tea thai ? Sekarang dah viral tentang keenakan green tea a.k.a teh hijau thai ni..
Ima sendiri pun dah rasa... Serbuk teh ni sangat wangi..
Rasa pun memang awesome.. boleh minum panas panas atau dicampur dengan ais.. aroma yang sangat wangi dan rasa teh hijau yang sangat ahhhh.. Tak tau nak cakap apa bagi penggemar teh..haha...


Kalau ima, ima lebih suka bila bancuh teh ni, campurkan dengan susu dan ais..lepas tu masuk botol dan goncang..akan nampak buih2 bila lepas goncang dan terus minum..
Cara-cara bancuh teh sama seperti teh biasa.letak susu atau gula, dan serbuk teh hijau bersama sedikit air panas... dah siap bancuh boleh la tapiskan dan buangkan serbuk teh tu.. siap untuk diminum...hidang dengan cup cake handmade pun sodap.hihi...






Haaaaa, terliur tak?? Jom order green tea ni.selaian teh hijau, teh merah dan coffe mix thai jugak ada dijual dalam pek 400gram..
Order disini: Ima Collection 0128796289