Sponser By

Followers

Iklan

22 August 2015

BB cushion yang murah dan sangat awesome

Assalamualaikum...

Sejak jadi momy preggy ni kan, macam rajin je nak touch up muke..harap-harap berkekalan la kerajinan ni .Kalau tak, macam masa preggy irfan dulu, jangan nak touch up muka, nak mandi pun tak larat. Nampak sememeh je keluar rumah.hahaha..
Ni sebenarnya ima nak kongsi satu barang baik ni bagi yang masih cari BB cream yang sesuai untuk muka. Pernah dengar tak Etude House Precious Mineral BB Cushion? Ni ima sendiri pun baru cuba.Sekali cuba terus jatuh cinta.


Ni yang ima nak kongsi ni apa yang best sangat guna BB cushion ni. BB Cushion ni terdapat dalam bekas ala-ada bedak compact tu.tapi terdapat span jugak dalam limpahan BB tu. Lepas tu disediakan span getah yang sangat lembut, so senang sangat nak dap dapkan kan muka.. lebih cepat dan muka kelihatan glowing sangat-sangat.


Selain tu kan, sejak guna BB cushion ni, ima rasa wajah ima pun makin cerah sebab BB ni mempunyai SPF50+.. Guna ni rasa muka glowing macam artis korea.kahkahkah.. Yang pasti muka kite tak buat pembedahan plastik ye..ekekeke


Mula-mula ima ingat nak cuba sendiri je. Tapi bila dah guna dan jatuh cinta, rasa nak jual pulak..Maklum lah.ada jiwa bisneswoman di dalam diri ni. ceewahh.. Benda baik apa salahnya kan nak jual..Tak rugi tau cuba.  Sekiranya uolz nak try boleh terus whatsapp ima taw.. 
(ima: 0128706289) Harga??? oh..yang pasti harga mampu milik. Jangan malu malu taw nak whatsapp.

eh eh eh... Nak jugak tepek muka guna BB Cushion ni..