Sponser By

Followers

Iklan

17 June 2015

CLOBETAMIL G KRIM ANTI JERAGAT

Assalamualaikum ..

Buat para sahabat blogger dan para pembaca blog ima yang jarang nak update ni..hehe
Selamat menyambut bulan ramadhan yang bakal tiba beberapa jam sahaja lagi buat rakan rakan muslim.. Ima ingin ambil kesempatan ni untuk memohon maaf jika ada terkasar taip dan kata-kata yang tidak disengajakan atau tidak.

Ok balik pada niat entri ni ima nak share satu prodak dari luar sana. Prodak khas untuk memudarkan jeragat diwajah. Ada  Tompok hitam jelas dipipi, hidung dan dahi dan terpaksa pakai bedak tebal-tebal untuk tutup jeragat anda? Dah cuba macam-macam prodak namun jeragat makin gelap dan jelas kelihatan? Kini apa kata cuba clobatamil g pulak. Manatahu berkesan..
Krim ini  berkesan untuk merawat masalah: *Jeragat *Jerawat berlubang *Jerawat
Menjadikan kulit lebih lembut & cerah.


1 SET mengandungi:

-Sabun
-Krim muka
-1 tiub krim pencerah

Cara Penggunaan:

1. Cuci muka dengan sabun pagi dan petang.
2. Sebelum tidur, sapukan secara nipis krim Clobetamil G nipis di seluruh muka.
3. Kemudian sapukan pula krim muka juga secara nipis

p/s: untuk pengetahuan, prodak ni takde KKM ye kawan2.. prodak ni dari luar negara. Tapi insyallah ia berkesan dan tidak merbahaya. Jika anda ada keyakinan menggunakan, boleh whatsapp ima terus :)
__________________________________________________________________________  

SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection
Serius buyer only ye.

2 comments:

  1. Macam best je. Sofia memang mudah benar tertarik ngan sabun yg warna2 oren gini. Hehehe. Btw, Bw sini dan follow blog ima dari grup wassap member Sbian. If sudi, follow la kita balik. Selamat berpuasa, Ima. ^_~

    ReplyDelete
  2. sabun orange teringat dengan RDL pula

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.