Sponser By

Followers

Iklan

24 June 2014

Alpha Arbutin

Assalamualaikum..

Ada sesiapa tengah cari sabun ni tak? Ramai yang kata sabun ni sangat effectif.. Sesiapa berminat nak cuba boleh la contact ima...

Alpha Arbutin Soap



1. Efektif untuk menghilangkan bintik2 hitam, bekas luka dan jerawat.

2. Dipakai untuk badan dan wajah.

3. Sangat efektif untuk pemutihan kulit.

4. Hasil yg sangat memuaskan dan kekal.

5. Memudarkan dan menghilangkan pigmentasi dan bintik hitam pada wajah.

6. Meratakan tona warna kulit.

7. Lulus FDA di Thailand.

8. Selamat digunakan, tiada kesan sampingan.



Alpha Arbutin Pure Serum


Fungsi:
  • Membantu mengurangkan kedut-kedut dan tompok-tompok hitam secara beransur-ansur 
  • Mencerahkan kulit dan menjadikan anda kulit putih yang semula jadi. 
  • Ia juga membantu untuk mengetatkan liang-liang dengan menjadikan kulit aura bersinar dalam tempoh 7-14 hari.
 
Cara guna: Sapukan pada muka atau kulit pada waktu pagi dan malam
ALPHA ARBUTIN HONEY MILK
BODY LOTION
SPF 60 PA+++


SCRUB SUPER ALPHA

Nak beli borong sabun alpha secara borong?? jom whatsapp ima sekarang..




SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289 ATAU SMS KE 0194876298
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection
Serius buyer only ye. 


15 June 2014

Taknak bagi tajuk

Assalamualaikum...

Alhamdulillah masih berkesempatan untuk menulis lagi d blog usang ni setelah sekian lama terbiar..
Bermacam musibah dan kejadian yang menimpa sejak kebelakangan ni.. Membuatkan aku terkadang menangis sendiri dan ada kalanya sampai tak boleh nak berfikir. Yang ada hanya marah, kesal dan terkadang menyalahkan orang lain. Menyalahkan orang lain?? Ya.. Saat buntu dan marah, adalah lega bila dapat menyalahkan orang lain atas segala kejadian. Padahal aku sedar, biar kesalahan itu terus diungkit dan dipersoalkan, mereka tetap tidak dapat mengembalikan keadaan menjadi keadaan seperti yang dirancang..

Dari negeri asal kami berhijrah ke semenanjung demi mengubah hidup dan mencuba nasib. Tapi mungkin sudah tertulis bahawa kami terpaksa kembali jua ke negeri asal. Ya! Dan sekarang kami sudah kembali.kembali meneruskan kehidupan dan menyusur liku liku kehidupan sebagai manusia biasa seperti yang lainnya..

Pelbagai cobaan, pelbagai dugaan.rasanya tak perlu untuk di coretkan disini.. Cukup aku nyatakan aku hampir terduduk jatuh dan lemah untuk hadapi semua ini.cukup kuat kah aku?  
Bersabarlah, berdoa lah, hadapilah dengan tenang. Itu nasihat dari insan sekelilingku.
Tapi itulah kebenarannya..dan aku? 

Ok stop..itu hanya intro..hahaha..i'am comeback....