Sponser By

Followers

Iklan

19 October 2014

punca nafas dan badan berbau

Assalamualaikum..

Selesa tak bergaul bila nafas dan badan berbau? Mesti rasa tak selesa kan.Pernah tak alami situasi  begini? Nafas berbau walau baru lepas gosok gigi..badan pun cepat berbau terutama waktu panas dan betpeluh..walau pelbagai wangian digunakan namun bau kurang enak itu masih selalu ada.tahu tak apa sebenar nya punca bau itu? Ini sebenarnya adalah hasil dari toksin yang berlebihan dalam tubuh kita.dan kerana toksin inilah Bila kita makan apa apa ubat, supplement, semua tu kurang berkesan.kita sering menyalahkan ubat mahupun supplement, padahal semua itu datangnya dari tubuh kita sendiri.
Mulai hari ini mari kita detoxkan tubh kita..buang toksin.bila toksin dalam badan takde, hidup lebh sihat.tubun cantik luar dalam. Ima ada beberapa item yang berkesan membuang toksin degil dalam tubuh kita. Salah satunya adalah 2be gorgeous.sejenis supplement dan bertindak sebagai booster dalam tubuh dan menyahkan toksin. Dan satu lagi adalah ovispa.sejenis rendaman kaki.gel dan bebola dlm ramuan ovispa mampu menyahkan toksin dalam badan melalui peluh yang keluar.

Korang boleh whatsapp ima untuk info lanjut tentang produk ni.ima bukan sekadar menjual tapi ima juga ingin membantu Sesia sahaja yang ingibkaa tubuh yang sihat dan buang segala toksin di dalam badan.




Klik gambar untuk maklumat prodak
Add caption


SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection
Serius buyer only ye.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.