Sponser By

Followers

Iklan

18 October 2014

servis yang menyedihkan

Assalamualaikum..

Sedih tak kalau kita terkena servis yang tidak memuaskan.tak kira la servis apa. Hari tu, ima pos barang macam biasa pada costumer ima..guna pos laju. Masa kirim barang tu elok je berbalut plasti buble kat dalam plastik pos laju.betul, memang ima tak letak pun amaran barang mudah pecah.sebab item ima kirim tu bukan ka a.tapi botol plastik.entah macam mana botol tu boleh pecah. Ima rasa kalau takat baling benda tu, takkan pecah sampai pil kat dalam tu ikut pecah dan rosak. Ni mungkin sebab dipijak atau tertindih barang berat.

Sedih sebab costumer tu kecewa dengan kejadian tu. Ima refund la duit tu tapi costumer complain dia kecewa sebab bila barang dah sampai tengok benda dah pecah..

Tapi takpe la kan..itu perkara biasa kan dalam urusan pos.Tapi harap-harap tak selalu terjadi la.kalau selalu, memang rugi la jadi peniaga kecil kecilan macam ni..




Orite..tutup kes..sekarang buka citer baru.hehe..kalau bagi yang belum tau, ima ada menjual pelbagai jenis supplement dan product kecantikan.macam macam ada..sekiranya ada apa apa yang berkaitan nak tanya boleh la direct whatsapp ima.. i syallah akan dilayan.. (0128706289)
#supplement #kosmetik #cantikgebu#

2 comments:

  1. lepas ni kena backup keliling botol agar tak pecah.. err kalu nak suruh ima blanje makan bole wassap tak ? hihihih

    ReplyDelete
  2. Tak bolehbar feroz..tapi kalo nk blnja ima boleh je whatsapp.haha

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.