Sponser By

Followers

Iklan

25 September 2014

Pelbagai Produk khas untuk breast

Assalamualaikum.

Hai uollss.. selain menjual supplement kesihatan dan kecantikan ima juga ada supplement khas untuk breast..Pelbagai jenis produk ada.Korang tinggal pilih dan buat research je nak yang mana..sekiranya korang berminat boleh ari ime ye..hehe... kat sini ima kenalkan beberapa produk yang ada..


1.Thanyaporn Breast Enlargement

Menambah saiz payudara.
Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara). Menganjalkan kulit yang melendut.
Melambatkan proses penuaan.
Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
Mengetatkan vagina.
Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
Membantu menggelapkan rambut beruban dan
menggalakkkan pertumbuhan rambut
Menambah tenaga dan kecergasan
Mengatasi masalah sukar tidur
Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’produk ni mmg terbukti berkesan...tp dengan izinnya, insya-Allah...sbb i pun ade guna jgk so mmg ade perubahan...Kesan keatas setiap individu adalah berbeza-beza, namun anda akan dapat lihat kesannya dalam masa 2-4 minggu sahaja.

Cara makan : 1 kapsul setiap pagi 15 minit sebelum sarapan.

Kandungan : 60 kapsul setiap botol.


2.Emilay Breast Enhancer adalah suplemen pembesar payudara, mengencangkan payudara supaya tidak kendor (lembek), serta merawat payudara dari kulit keriput.
Kulit payudara akan tetap kencang tidak terlihat londeh, tidak mengandungi bahan kimia apa pun, teruji alami dan herbal dari tumbuhan-tumbuhan untuk perawatan payudara Anda.
Dengan pengambilan teratur akan menambah volume ukuran dan membesarkan payudara dalam 1 botol 1 bulan pasti sudah mengalami penaikan pengencangaan dan pengambilan 3 bulan pasti dijamin pertambhan volume.
Emilay Breast Enhancement TIDAK digolongkan sebagai ubat melainkan Essence Herbal iaitu diperbuat dari bahan yang bebas kimia dan tanpa kesan sampingan.



 3. Lady Secret Bust Up
  • Menambah saiz payudara.
  • Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
  • Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
  • Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
  • Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
  • Mengetatkan vagina.
  • Menghilangkan bau badan dan bau peluh
  • Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
  • Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’
  • Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara)
  • Menganjalkan kulit yang melendut.

  • Melambatkan proses penuaan.


4. Kapsul Hormon

☆ Memberikan bentuk badan yang cantik dan seksi
☆ Menegang,menganjal,memontok dan menambahkan size breast
☆ Menghilangkan bulu roma yang lebat pada wanita seperti bulu kaki,misai dan bulu tangan
☆ Kapsul hormon ini menjadi rebutan nyah dan pondan2 diseluruh negara
☆ Menghilangkan bau badan dan bau peluh
☆ Wanita yang mengamalkan kapsul hormon ini tidak akan terkena kanser rahim dan kanser breast
☆ Mengetatkan rahim dan menghilangkan bau pada miss V
☆ Menghaluskan kulit wajah dan badan
☆ Menaikkan punggung yang jatuh dan leper
☆ Memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang dan wanita yang terlalu kurus
☆ Boleh dimakan oleh ibu yang menyusukan baby dan wanita dalam pantang
☆ WANITA HAMIL DILARANG MAKAN!!
☆ Mencantikkan kuku,rambut,kulit dan segala aset wanita
☆ 1KAPSUL HORMON INI LENGKAP UNTUK SEMUA MASALAH WANITA
☆ Harga yang murah berganda-ganda dari kedai jamu@farmasi
☆ Herba yang digunakan adalah 100% tulen tanpa ada campuran bahan lain dan kerana itulah kesannya lebih aktif dan terbukti berkesan





 5. Kwhite 38
 
• Khas untuk menganjalkan payudara
• Membantu menganjalkan juga tubuh badan yang lembik
• Membantu menyekatakan tona2 gelap agar semakin cerah Dan sekata
• Memberikan tenaga
• Mengurangkan stress harian
• Khas untuk menjaga kewanitaan agar Persis Anak Dara
• Membantu membentuk tubuh badan menjadi terbentuk Dan cantik
• Membantu Kulit semakin Kenyal Dan Gebu
6.Emilay Breat up & up
1. Semakin usia bertambah kulit ikut kendur termasuk kulit area payudara, dengan Emilay Breast E. kulit area payudara akan tetap kencang tidak terlihat keriput, seperti yang kalian ketahui Emilay adalah Perusahaan Legal dalam pembuatan Supplement untuk Whitening dan Colagen untuk kesehatan kulit. 
2. Payudara loyo Payudara Kendur Payudara turun: tidak lagi dengan Emilay Breast 
3. Vitamin untuk Payudara, karena dibuat dari bahan-bahan alami tanpa kimia yang bermanfaat dan diperlukan untuk Payudara kalian. 
4. Pastinya selain Menambah Penampilan kalian PD dan semkin Mencintai diri kalian juga disayang oleh pasangan kita, dengan rutin mengkonsumsi akan menambah volume ukuran payudara, dalam 1 botol 1 bulan pasti sudah mengalami penaikan pengencangaan, dan rutin 3 bulan ada pertambahan volume, tanpa harus balik lagi kalo dihentikan konsumsi. PERMANENT
5. Balance Female Hormone, mengatur hormon untuk usia wanita dewasa yang mendekati Monopouse. Untuk kalian yang Remaja, lebih mantab dan baik sekali dibantu perkembangan Hormon
6. Terkandung bahan untuk proses Re-Aktivasi Sel dan Detoxin Racun Tubuh sehingga kulit semakin cantik di lihat dan juga bangga untuk dimiliki.


7. Emilay e-wave show

8. Zofea secret beauty 


SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection
Serius buyer only ye.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.