Sponser By

Followers

Iklan

26 August 2014

OVI SPA

Assalamualaikum..

Ovi Spa..rendam kaki je dah boleh kurus.. Ye ke ni? hehe..macam mana pulak rendam kaki boleh kurus? macam tak betul je. Jangan.. jangan..jangan tak percaya.. Dengan Ovi Spa ia tak mustahil kerana bahan-bahan yang terkandung dalam ovi spa sangat berhasil untuk menarik segala toksin dari dalam tubuh kita hanya dengan rendaman.

Istimewa nya Ovi spa kerana berbeza dengan produk yang lain dengan merangsangkan tindak balas metabolisme badan. Ovi spa mampu merangsang dan meningkatkan metabolisma tubuh badan seseorang dengan rangsangan refleksology melalui kaki sehingga ke seluruh tubuh badan. Peningkatan metabolisme akan menyebabkan peredaran darah semakin lancar dan berkesan membuang toksin dan membakar lemak berlebihan.


Ovi spa membantu dalam meningkat metabolisme tubuh badan seseorang serta berkesan membuang toksin dan membakar lemak yang berlebihan. Dengan peningkatan metabolisme,peredaran darah akan menjadi lebih lancar seterusnya mengurangkan lemak tepu, mengecilkan bahagian pinggang, mengempiskan bahagian perut, melangsingkan bahagian tangan dan kaki, seterusnya mengembalikan bentuk badan yang sempurna.

Melalui tindakan sel meridian bahan aktif semulajadi seperti asid L- askorbik , Vitamin C , ekstrak Licorice, ekstrak Mulberry, Arbutin dan tumbuhan asas yang lain sebagai bertindak sebagai agen pemutihan kulit untuk memusnahkan dan menghalang pengeluaran melanin kulit untuk kulit yang lebih cerah dan bersinar.Protein Deep Sea Fish dan ekstrak Centella asiatica yang berfungsi untuk memulihkan serat elastin dan tisu kolagen dalam tubuh untuk hasil pemutihan kulit yang lebih lama.
Bagaimana pulak cara penggunaan Ovi Spa ni?

i) Masukkan satu pek 'OVISPA - KURUS RENDAM KAKI' foot Mix, dan 5g ( satu sudu teh ) Krim 'OVI SPA - KURUS RENDAM KAKI' ke dalam besen.


ii) Masukkan air panas bersuhu sekurang-kurangnya 45 Celcius. Air panas diperlukan untuk kesan yang lebih baik. Anda akan melihat pembentukan kristal-kristal kecil yang bulat semasa proses tersebut.


iii) Letakkan kedua-dua kaki ke dalam besen di atas Kristal-kristal bulat tersebut. Satu gelombang haba boleh dirasai dari tapak kaki merebak ke seluruh badan.


iv) Selepas 30 minit, lap kedua-dua kaki anda menggunakan tuala kering dan sapukan krim pelembab harian anda.


Antara kesan selepad rendaman kaki menggunakan Ovi Spa


  • Badan terasa ringan selepas rawatan ovi spa
  • Hilang sakit kepala dan stress( tekanan) 
  • Badan segar dan dapat menikmati tidur yang lena!
  • Kaki tidak kejang setiap pagi
 

Amaran: Ibu mengandung tidak digalakkan menggunakan Ovi Spa..Namun ibu menyusukan tiada masalah untuk menggunakan Ovi Spa.


Saranan: Sangat best gunakan Ovi Spa dambil sapu Opa Snow di bahagian berlemak.. SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection
Serius buyer only ye.


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.