Sponser By

Followers

Iklan

13 August 2014

High beam

Assalamualaikum..

Dah lama dah tak update apa apa kat blog ni.almaklum..sibuk dengan tugas dan tanggungjawab..
So kena utamakan apa yang perlu dahulu..sebenarnya kali ni ima just nak share satu produk ni.. dah ramai dah yang gua sekarang ni.

Pernah dengar tak high beam?? High beam ni sebenarnya berfungsi menjadi pelengkap makeup.. boleh shadingkan bahagian hidung dan tulang pipi..
Nak apply pun senang..siap siap makeup jut dotkan bahagian hidung dan tulang pipi dan sapukan..

Sekiranya korang berminat nak try boleh whatsapp ima 0128706289.

1 comment:

  1. blogwalking sambil menonton kuch kuch hota hai :D

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.