Sponser By

Followers

Iklan

24 June 2014

Alpha Arbutin

Assalamualaikum..

Ada sesiapa tengah cari sabun ni tak? Ramai yang kata sabun ni sangat effectif.. Sesiapa berminat nak cuba boleh la contact ima...

Alpha Arbutin Soap



1. Efektif untuk menghilangkan bintik2 hitam, bekas luka dan jerawat.

2. Dipakai untuk badan dan wajah.

3. Sangat efektif untuk pemutihan kulit.

4. Hasil yg sangat memuaskan dan kekal.

5. Memudarkan dan menghilangkan pigmentasi dan bintik hitam pada wajah.

6. Meratakan tona warna kulit.

7. Lulus FDA di Thailand.

8. Selamat digunakan, tiada kesan sampingan.



Alpha Arbutin Pure Serum


Fungsi:
  • Membantu mengurangkan kedut-kedut dan tompok-tompok hitam secara beransur-ansur 
  • Mencerahkan kulit dan menjadikan anda kulit putih yang semula jadi. 
  • Ia juga membantu untuk mengetatkan liang-liang dengan menjadikan kulit aura bersinar dalam tempoh 7-14 hari.
 
Cara guna: Sapukan pada muka atau kulit pada waktu pagi dan malam
ALPHA ARBUTIN HONEY MILK
BODY LOTION
SPF 60 PA+++


SCRUB SUPER ALPHA

Nak beli borong sabun alpha secara borong?? jom whatsapp ima sekarang..




SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289 ATAU SMS KE 0194876298
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection
Serius buyer only ye. 


3 comments:

  1. memang bagus lotion alpha honey milk tu . saya dah guna selama sebulan . memang putih benor , hihihi .

    ReplyDelete
  2. hai , guna sabun tu kt muka kenapa rasa pedih2 eh . kt bhgian leher pun sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai sis, kalau rasa pedih kena stop.maybe kulit sis x sesuai dgn sabun tu..

      Delete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.