Sponser By

Followers

Iklan

23 March 2014

Komuniti Blogger Sabah Sarawak

Assalamualaikum..

Alhamdulillah masih lagi bernyawa dan mampu menulis disini.. Bila diberi peluang untuk bernafas, jangan pulak lupa mengucapkan syukur kerana ini bermakna kita masih diberi peluang untuk mengubah diri agar menjadi insan yang berguna dan lebih mendekatkan diri kepadaNya..

Ima ingin menjemput rakan-rakan blogger terutamanya blogger yang berasal dari sabah Sarawak untuk Like fanpage Komuniti Blogger SabahSarawak dan menjadi sebahagian ahlinya..Blogger dari luar borneo juga dialu-alukan untuk support kami dan bagi meluaskan lagi pengetahuan tentang borneo.

https://www.facebook.com/komunitibloggersabahsarawak?ref=hl

Seperti yang kita sedia maklum, blog boleh menghubungkan antara individu dengan komuniti dalam penyampaian journal, berita, informasi, gambar dan pendapat. Microsoft juga ada menganjurkan debat yang membincangkan aspek teknologi yang menjadikan seseorang blogger itu "reliable" dan "resourceful". (Dipetik dari blog Ben Ashaari)

Misi Fanpage komuniti blogger sabah Sarawak adalah untuk mengumpul blogger dari seluruh  borneo iaitu Sabah dan Sarawak bagi perkongsian pelbagai maklumat dan juga pelbagai aktiviti seperti event atau review produk yang bakal diadakan pada masa akan datang.

Komuniti ini juga menawarkan sesiapa sahaja yang berminat untuk menyertai Group whatsapp Komuniti Blogger Sabah Sarawak bagi perkongsian maklumat atau ilmu yang berguna. Sila PM no hp ke inbox admin Komuniti Blogger SabahSarawak.. 

P/s" U all mohon support ima untuk memperkembangkan komuniti ni ye.. Thankz :)

4 comments:

 1. Salam kitak...kamek datang sitok..

  ReplyDelete
 2. salam singgah :) tak boleh nk follow awk lg.. google still prob :(

  ReplyDelete
 3. Assalam..

  Salam Ziarah..kmk x dpt bukak FB time keja.. hehehe

  http://julsjulie80.blogspot.com/

  ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.