Sponser By

Followers

Iklan

07 February 2014

Tonton Macam-macam Aznil Live

Assalamualaikum..


Yeah..Yeah..teruja bila dapat tonton macam-macam aznil secara live.hihi.. Bukan teruja apa sebenarnya.. Tapi teruja dapat jumpa Pak Nil. Tapi sayang tak sempat nak bergambar dengan Pak Nil sebab terlalu ramai la. Bersesak pulak tu.Takpe la.Boleh tengok rancangan tu secara live pun dah kira ok.haha..

Selama ni tengok kat TV je.Kali ni tengok depan-depan. Baru aku tahu.Rancangan selama ni yang kita duk tengok tu bukan la reality 100%. Tapi banyak ulang-ulang jugak. Baik pengacara, kru produksi dan para penonton itu sendiri. Para penonton kena buat-buat happening gila dan kena Nampak teruja gila-gila. Tapi untuk buat-buat happening dalam studio macam-macam aznil tu bukan la susah sangat sebab Pak Nil dan rakan-rakan artis yang dijemput itu sendiri membuatkan kita rasa happening.
Lagi happening gila sebab para penonton pun sangat sporting. So bila semua bekerjasama, menjadi la rancangan tu.Kalau takde kerjasama antara penonton, para artis dan kru-kru lain, rasanya tak meriah dan tak menjadi kot sesuatu rancangan tu.







Korang jangan lupa tonton rancangan macam-macam aznil di episode 11 setiap hari khamis ye.kot-kot ada muka aku kat sana.. huahuahua.. Promote lebih macam aku je artis undangan rancangan tu.. bluerkk..



1 comment:

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.