Sponser By

Followers

Iklan

25 February 2014

Penawar resdung S NATURE Sinus Solution

Assalamualaikum..

Ada tak sesiapa kat sini atau keluarga terdekat yang mengalami resdung?? Meh sini saya nak share satu penawar resdung yang amat mujarab. Ubat ni adalah ubat tradisional yang sangat berkesan, murah dan terbaru dipasaran. Biar saya huraikan sedikit apa itu resdung..

GEJALA RESDUNG :-
- Hidung tersumbat
- Lendir daripada hidung dan tekak
- Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
- Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
- Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
- Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
- Hidung berair
- Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
- Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
- Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
- Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus
- Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
- Pening kepala.
- Hidung tersumbat.
- Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
- Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
- Demam atau rasa tidak sedap badan.
- Berlaku gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
- Kurang deria rasa atau bau.
- Kelesuan.

Komplikasi resdung:

* Jangkitan nanah di sekeliling kawasan mata
* Jangkitan otak (meningitis)
* Sakit tekak yang kronik
* Jangkitan tulang muka
* Memburukkan keadaan lelah- Sesak nafas
* Berdengkur yang kronik
* Jangkitan telinga dan tonsil.
* Alahan hidung atau hidung sensitif
* Selesema biasa yang melarat.


Haaa, sekiranya gejala ni terdapat pada anda, rakan-rakan atau keluarga, saya syorkan S Nature sinus sebagai ubat rawatan..






SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI 
TALIAN 012 8706289
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection

1 comment:

  1. ha ah saya ada masalah resdung yang teruk dulu. alhamdulillah dah ok sekarang. hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.