Sponser By

Followers

Iklan

17 February 2014

Pelancaran Novel Detik Terindah bersama fair & Lovely

Assalamualaikum..

Terlambat nak update.Tapi masih belum terlambat untuk saya war-warkan akan penerbitan sebuah novel Bertajuk “Detik terindah bersama fair & Lovely” yang telah dilancarkan pada 13 febuari 2014 yang lepas.
Detik terindah bersama Fair & Lovely ialah antologi pertama di Malaysia yang menghimpunkan 100 kisah dan karya, detik impian serta cetusan hati novelis popular iaitu Damya Hanna yang diilhamkan oleh Fair & Lovely.


Koleksi buku ini bukan sahaja merangkumi kisah-kisah pertemuan dan cinta.Tet api juga tentang persahabatan, dan kekeluargaan. Ia bukan  sahaja menyentuh hati tetapi juga bertujuan untuk memberikan inspirasi kepada para pembaca untuk mencapai impian.

Haa, dan yang paling best pada pelancaran buku tersebut, pada hari itu juga adalah majlis pengumuman  dan penyampaian hamper dan check  bernilai rm5000 bagi setiap seorang  kepada 3 orang pemenang utama daripada top 15 berdasarkan pemenang mingguan contest Detik Terindah tersebut.


Ima adalah salah seorang top 15 namun takde rezeki nak menjadi pemenang utama.hihi.. Rezeki masing-masing bukan..Kalah menang kan adat pertandingan. Tapi Alhamdulillah.Tak rugi pun datang majlis tu sebab boleh jumpa composer dan penyanyi lagu Aku cinta Padamu iaitu Lokman Aslam.. Dan paling penting, ima dapat 3 orang kawan baru dimajlis tu.Dan salah seorangnya ialah blogger cantik manis menawan iaitu Hazwany Hamdan.



Gembira bersama mereka dimajlis tu walaupun pertama kali pernah jumpa mereka.
Selesai sudah contest detik terindah bersama Fair & Lovely dan pemenang sudah pun di umumkan.Tapi jangan risau..bagi sesiapa yang tak sempat join tu, ada lagi satu contest yang sangat ohsem iaitu contest mengubah lirik lagu berdasarkan lirik lagu Aku Cinta Padamu. Next entri ima akan sharekan sedikit cara-cara untuk menyertai contest tersebut..



Pstttttt..Jangan lupa dapatkan sebuah novel Detik terindah di kedai buku berdekatan ye.. Senaskah Cuma rm21..

5 comments:

  1. wah ada novel juga yer rupanya... hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. eh, macam uqasha atau nelydia senrose je?

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hai ima...lame jugak tak ke sini...hehe..sihat?

    ReplyDelete
  4. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.