Sponser By

Followers

Iklan

09 January 2014

Terima Kasih Dumex

Assalamualaikum.. 

wohaaaa..siksa bla tiada wifi disisi..ditambah dengan kebizian yang melampau..almaklumlah sekarang bukan surirumah sepenuh masa dah.. kweng kweng kweng.. Keluar rumah jam 8pagi.balik rumah sampai jam 7.. 
Penat, idea pun takde nak menulis.Namun ku gagahkan jua demi mencari sesuap nasi..haha..

Petang tadi hilang penat bila sampai rumah ada 1 kotak besar.Adik aku cakap ada kurier hantar tengahari tadi.Terus teruja buka. siapa la agaknya bagi suprise kat aku.adakah secret admire..haha.. sekali buka kotak, ada 5 kotak Dumex Dugro.. Rewind kembali bila masa pulak aku order susu dumex ni.. Baru aku ingat yang aku ada join contest dumex kat facebook hari tu.. Tup2 hadiah sampai ke reumah.. hihi.. Tak puas hati lagi, aku turun bawah pergi cc dan semak kat page Dumex.Memang betul ada nama aku.hihi..Alhamdulillah rezeki yang tak di jangka.. Semoga bertambah-tambah lagi rezeki ..aamin 3x..

  Ni gambar-gambar yang aku pertaruhkan hari tu...hihi



JOM IKUTI LIMA CARA UNTUK MENINGKATKAN PENGAMBILAN NUTRIEN BERSAMA DUMEX DUGRO!



1 comment:

  1. tahniah kak ima.. rezeki anak2 :) jimat duit sikit, dah ada 5 kotak :)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.