Sponser By

Followers

Iklan

30 January 2014

Fair & Lovely bukan sekadar krim muka malah pakar pencerahan harian anda.

Assalamualakium..


Kali ni ima nak kongsikan sedikit info tentang produk Fair & Lovely. Tidak dinafikan dan tidak asing lagi Fair & Lovely adalah salah satu produk pencerahan yang diakui telah diuji oleh ahli dermatologi dan telah terbukti keberkesanannya sejak dahulu lagi.Ima sendiri pernah menggunakan fair & Lovely sejak dibangku sekolah lagi.Fair & Lovely masa tu bagaikan teman kepada setiap gadis yang meningkat remaja dan setiap gadis yang inginkan wajah yang cerah.

Sesuai dengan tagline mereka, “bukan sekadar krim muka malah pakar pencerahan harian and” Fair & Lovely bagaikan pakar solusi pencerahan kulit. Antara fungsi dan kepakaran Fair & Lovely ialah:
*Ia bagaikan rawatan laser yang merawat kecelaan kulit.
*Ia bagaikan rawatan melicinkan kulit yang gelap.
*Ia bagaikan rawatan pengelupasan kulit kusam.
*Ia bagaikan rawatan antioksidan lingkaran bawah mata.
*Ia bagaikan masker bervitamin bagi mencerahkan kulit.

Produk Fair & Lovely mempunyai 3 jenis Krim dan juga pembersih wajah
Yang terbaru, Produk Fair & Lovely telah menghasilkan krim muka yang mempunyai advance multi vitamin dan jugak advance pink formula.



Arahan untuk menggunakan produk Fair & Lovely:
*Cuci wajah dengan pembersih muka Fair & Lovely dan bilas sehingga bersih.Kemudian titikkan krim Fair & Lovely pada kulit muka dan leher, urut secara lembut . Untuk mendapatkan hasil terbaik, gunakan produk Fair & Lovely 2 kali sehari. Selamat mencuba =)

Sambil-sambil tu jom layan lagu Aku Cinta Padamu (Iklan Fair & Lovely)



6 comments:

  1. tak pernah cube lagi...rse cam nak cube je ni =)

    ReplyDelete
  2. dulu zaman sekolah memang pelanggan tetap fair n lovely.. :)

    ReplyDelete
  3. dulu pernah guna juga produk ni....

    ReplyDelete
  4. macam best je... nak try jugaklah

    ReplyDelete
  5. Ad bhn kimia byk tak?

    ReplyDelete
  6. What's up colleagues, nice piece of writing and pleasant
    arguments commented here, I am actually enjoying by these.

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.