Sponser By

Followers

Iklan

04 December 2013

PERCUMA CALENDAR 2014 BERGAMBAR SENDIRI

Assalamualaikum..

http://syazwani30.blogspot.com/2013/11/percuma-calendar-2014-bergambar-sendiri.html


Tertarik dengan contest ni. Sebab hadiahnya adalah kalender 2014 boleh letak gambar sendiri dan tulis mesej..hihi.. Tahun 2014 pun tinggal beberapa hari je lagi.Dapat kalender percuma ok juga.
Syaratnya pun sangat mudah.Tak perlu nak like sana like sini sampai tangan kebas. Kejap je dah boleh join dan tak buang masa kena buat entri sampai berjam-jam sambil tunggu loading untuk like dan follow sponser yang ramai. Jom kita ramai-ramai join. Klik banner kat atas untuk join dan baca terma dan syarat. Contest dianjurkan oleh blog Syazwani Mazlan. Gud luck for me dan gud luck for u all. :P

5 comments:

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.