Sponser By

Followers

Iklan

24 December 2013

IBU PUTIH STRAWBERRY

Assalamualaikum..


1. Boleh di pakai d siang dan mlm hari sbb ibu putih Strawberry ada perlindungan UV
2. Selesa di pkai kerana meresap ke kulit dan tidak melekit.
3. Pakai sedikit sahaja sudah memadai utk dptkan muka pinkish.
4.Mengecilkan pori2.. Tiada lagi bintik2 hitam.
5.Dgn campuran extrac Strawberry membekalkan vit c pada kulit (vit c pada buah strawberry sgt byk cuma kita je yg xtau ingat oren jer yg paling byk)
6. Terdapat cmpuran Pati Gluta utk mempercepatkan pemutihan kulit anda.
7.Tidak mengandungi bahan merbahaya krn home made 100% tanpa bahan merkuri atau hydroquinone
8. Dpt melihat perbezaan kulit dlm masa 2 mggu (nmpk skit perubahan dlm kurang smggu penggunaan)
9. Boleh pkai di badan spt lotion. Bau yang wangi menyebabkan kita selesa memakainya tnpa mencampur gan lotion lain.
10. Menghilangkan jeragat n jerawat. (boleh nmpk kesan if pakai 1 set)

CARA PAKAI KRIM IBU PUTIH STRAWBERRY????

* Sama sahaj dgn Ibu putih biasa... cuma krim nie lau xcmpur dgn krim lain pun hasil ttp power... kulit glowing gitu..
*boleh d pkai ketika mlm dan siang... siang sblum pkai apa2 bedak or bb cream.
*boleh sapu d celah paha dan underarm utk dpt kulit yg whitening..

SOALAN YG LAZIM DI TANYA

1. Qtion : Ibu putih nie sama x dgn ibu putih yg kaler Putih itu??
Answ : Tidak sama syg.. sbb bahan2 tidak sama.

2. Qtion : Mana lagi bagus ibu putih biasa ke or ibu putih strwberry
Answ: Smua sama fungsinya.... cuma yg ibu putih Strawberry ada 10 kelebihan.

3. Qtion :Boleh x cmpur gan krim lain??
Answ : Mestilah boleh... kan ini sama gan ibu putih biasa.. cuma nie lagi power..

4.Qtion : Mcm mana bau Ibu putih strawberry nie???
Answ : Sgt wangi uollss.... bau strawberry.. ramai yg yg komen mcm nak mkn.. eh jgn mkn tau.

5. Qtion : Ada yg fake tak??
Answ : Hah!!! sekarang ni semua je ada yang fake. hati2 ya... skrg ada yg fake dah.....Tapi jangan pulak memandai2 mention produk org lain fake gara-gara nak lakukan produk sendiri..hehe



****************************************************************


SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection

UPDATE:
sekiranya sms atau whatsapp tidak berbalas sila tunggu sehingga jam9 malam. sekarang tengah busy sikit terima kasih :) 


 

6 comments:

  1. rasa macam tertarik plak dngan produk nie..tp still tak yakin nak try hehe

    ReplyDelete
  2. produk yg semakin ramai guna..zaza je x test lagi.. hehe..tunggu.. :)

    ReplyDelete
  3. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. mcm mana nak tahu mana satu fake n mana satu yg asli?

    ReplyDelete
  5. ala sis, x pasti pulak mcm mn nak beza yg fake.sbb x pernah lagi jumpa yg fake..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.