Sponser By

Followers

Iklan

09 November 2013

Terima Kasih

Assalamualaikum..Gud  morning..

Sekali lagi bangun dengan perasaan yang hampa pagi ni..sepatutnya pagi ni ima dah ada kat bengkel DOVE tu..Kalau la husben ada kat sini mesti dia usahakan ima dapat pergi bengkel tu.. Malangnya husben balik sarawak sebab ada urusan.Hurm, sampai sekarang rasa kecewa masih berbaki.. Tapi takpelah..Ima harus belajar menerima apa jua dugaan..

Sebenarnya Ima nak tunjuk sesuatu ni..Chantek tak? chomel tak?

macam shuke jew macam shuke jew.. pangggggg skali kena lempang..haha.. Cantik kan karikatur ni.. Ha, ni ima dapat sebab menjadi salah satu pemenag contest yang di anjurkan cik zaza.. suka sangat2.. Karikatur ni pulak dibuat dan ditaja oleh Khairul Syarafi dari blog Ruang Monolog.

Alang-alang dah sebut nama diorang ni, ima nak promote la sikit..kehkeh..

Ima kenal zaza ni tak lama sangat.Kenal dalam alam maya je.Tapi ima suka sebab dia seorang yang friendly..sepanjang yang ima kenal dia, yang ima tahu, dia sangat suka pada kucing.. Kalau salah, maaf ye zaza.. Pastu ima tengok dia macam suka dalam bidang berniaga.. Dan bagi ima, dia sangat rajin belajar sesuatu yang dia suka.

Syarafi pulak ima tak kenal pun.ima kenal lepas cik zaza ni kenalkan dia sebagai sipenaja karikatur tu.. Dia lebih suka dipanggil dengan panggilan Fi. Katanya, diaSeorang Pesakit Mental Dunia Photoshop. berumur 20 tahun pada tahun ni.. Jepun Malasia Technical Institute. Course Electronic
Keh keh keh..yang tu ima cilok kat blog dia..haha..jangan mare.. 

So apa salahnya korang terjah diorang ni..:)

10 comments:

  1. Comel..wah..bleh buat tmpahan ke ni?

    ReplyDelete
  2. zaza nak jugaaaa... hehehehe comel la! wahhh wahhhh

    ReplyDelete
  3. macam cantek je..macam cantek je. hihi

    ReplyDelete
  4. grr .. geram tengok .. comel sesangat ..

    ReplyDelete
  5. kiut eh..pandeinya molah..nang terer
    kiut..miut

    ReplyDelete
  6. chumel...rasa menarik buat header ni lawa juga.... hahaha

    ReplyDelete
  7. wahh cantiknyaaa :D
    nampak sama lah!
    too bad saya tak reti lukis realistic macam ni T T

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.