Sponser By

Followers

Iklan

06 November 2013

Tak sekolah ke??

Assalamualaikum..

Setelah beberapa hari tak update.. mood tak menentu sekarang ni. pasang surut.
line wifi pun bikin panazzz je..
Ni lah kehidupan merantau tanpa kereta.nak keluar takde transport..hurm, kadang-kadang rasa nak nangis je guling-guling macam baby..bosan tahap tak boleh blah..koh3x..

Balik pada tajuk, pagi tadi paip singki aku patah.ntah  macam mana boleh patah (sebenarnya paip tu memang nak patah pun dari kami masuk dalam rumah tu.longgar je.tunggu punya tunggu tuan rumah, nak pegi complain sampai sekarang tak datang-datang..hampeh betul..)

Call tuan rumah bagitau paip patah, tolong hantar orang baiki.Tengahari tu tukang baiki paip pun sampai..Uncle berbangsa cina.. Dia tanya la macam mana boleh patah. ha,aku jawab x tahu la, memang nak patah pun.dah uzur dah tgk paip tu..

Then masa dia nak balik,uncle tu tanya. lu tidak sekolah ka? aku: hah? saye ke uncle.. ha lu la..tidak sekolah?? aku pun gelak sambil jawab..dah habis sekolah dah.. uncle tu terus diam dan suruh aku kunci rumah sebab dia cakap kat sini ramai orang jahat..kihkih..masih ada gak orang yang prihatin macam uncle ni..lepas aku kunci baru dia berganjak dari situ..

Kihkihkih..macam budak masih sekolah kah diriku?? aku dah tua la uncle..dah beranak satu pon..
Lucu gak bila selalu dikata macam budak-budak.. budak lah sangat..haha

8 comments:

  1. haha...ima sentiasa nampak muda :)

    ReplyDelete
  2. merepek la korang ni..haha..bukan awet muda tapi memang keturunan kecik2..haha

    ReplyDelete
  3. memang betul pun Ima nampak muda.. apa rahsia hehe? :)

    ReplyDelete
  4. kita serupalah ima
    ada orang pun pernah kata saya ni budak sekolah
    anak dah dua orang pun diorang tak pecaya =)

    ReplyDelete
  5. aaah kalau ima tak bagi tahu acik pun tak tahu :) awet muda

    ReplyDelete
  6. hahahaha omey angat, tu uncle tu ngat ima sekolah lagi.. feeling muda gitu.. hakhakhakhak

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.