Sponser By

Followers

Iklan

11 November 2013

Pantai Morib Selangor

Assalamualaikum..

Gud Morning all.. Benar lah kata orang, bila merindu, sehari bagaikan seminggu..huhuhu.. Masuk hari ni  dah 4 hari encik husben tiada disisi.. ada 8 hari baru lah balik...alahai..lamanye..Tapi ntah kenapa.sejak kebelakangan ni encik husben makin sweet jew.makin sweet jew..haha..sms sakan macam orang baru bercinta..oppsss.. sensor.. ok lupakan itu.. Hari ni saja nak tepek gambar. semalam pegi pantai morib dengan member..Kan best kalau pegi dengan encik husben.. Takpe banyak masa lagi. :p




12 comments:

  1. sooo sweet la kalau dah berumah tangga ni... auuuummmmmm..... g jenjalan bukan nak ajak ena... cedey!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ena, lain kali jom la jenjalan..ena la yg ajak ima sebab ima tak tau tempat2 kat sini..hihi..ima kan perantau dr sarawak..kihkih..

      Delete
  2. Replies
    1. tu pun sebab member ajak kak.kalau tak, dukmumah je..hihi

      Delete
  3. husband pergi outstation ya? nasib baik ada phone..

    ReplyDelete
    Replies
    1. husben balik sarawak lah kak. ada urusan kat sana..hihi

      Delete
    2. owh, ye ke.. hati-hati tinggal sendirian tu..

      Delete
  4. Dating ngan member je la, en husband tiada di sisi. Hihii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..dating ngan member dan ank je .haha

      Delete
  5. sweet na ktk
    rindu la ya dgn hb...ehem2
    bez eh, tringin mok gi pantei ya juak

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. ye ke nad..lain kli gi sana nak singgah rumah nad boleh? kek3x..

      Delete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.