Sponser By

Followers

Iklan

30 November 2013

Crayon Burger

Assalamualaikum!!



Unik!! itu perkataan yang aku ungkapkan bila ternampak iklan restoran Crayon Burger ni. Kenapa aku cakap unik? Sebab burger yang ada di restoran ni berwarna warni. Tidak seperti kebiasaan burger yang kita lihat dan makan. Burger mereka berwarna hitam, pink, hijaut, merah, kuning dan oren kalau tak salah.

Walaupun aku sendiri tak pernah pergi restoran tu aku dapat rasakan burger tu mesti sedap dan berbaloi. Takkan cakap je kan.Jom kita ramai-ramai buat event makan burger tu nak tak dan kita buat review ramai-ramai..Insyallah nanti kita buat kalau ada sesiapa nak join bagitau la.


Pelbagai nama unik yang diberikan untuk burger di crayon burger ni. Antaranya pink mild res yis, yellow bun with mustard, red bun red yis dan yang paling buat aku tertarik adalah burger zombi yang warna hitam tu.

Harga DItawarkan: Rm12- Rm18
Waktu operasi: 11.00 a.m-10.00p.m
Lokasi: 38, Jalan SS15/4, Subang Jaya 45200 Petaling Jaya, Malaysia










Macam mana?  teringin nak cuba tak? Jom cuba sama-sama.






6 comments:

  1. kreatifnya~ mcm mane roti burger tu boleh jadi warna ye, rasa takut pulak nk makan tapi nak juga try ;D

    ReplyDelete
  2. comel sangat burger camni, pernah terbaca kat blog blogger pasal ni juga, boleh cuba if berkesempatan nanti :)

    ReplyDelete
  3. makaihhhh berwarna warni bun burgernya... buat ai terdode nak mamam... aaauummmmm

    ReplyDelete
  4. burger ni macam pakai pewarna je.. rase semua berbeza ke.?

    ReplyDelete
  5. Rupanya secantik harganya.. rasanya? hmm nk kena g jenguk ni..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.