Sponser By

Followers

Iklan

07 November 2013

Bangun Dengan perasaan yang hampa

Assalamualaikum..

Serius.. Pagi tadi bangun dengan perasaan yang hampa. Ye Hampa sangat-sangat sampaikan rasa nak menangis.. (dah nangis sikit pun sebenarnya) Ada tak sesiapa kat sini yang tahu tafsir mimpi?? ceritanya macam ni..

sejak 2 3 bulan lalu aku slalu je mimpi pragnent.. ada la mimpi dalam 2, 3, 4, 5 kali macam tu.Aku pun dah lupa berapa kali sebenarnya.Tapi semalam tak semenanya aku mimpi melahirkan baby girl pulak..Aku siap namakan baby tu dengan panggilan g-rah..Baby tu kepala dia bulat, comel, berat pulak tu..Ya Allah..aku rasa macam bukan mimpi.macam betul-betul.Tapi sekali aku bangun,  Benda tu cuma mimpi la weh.. Sedih rasanya.Aku betul-betul rasa baby tu ada la..

Kenapa aku mimpi macam tu? orang kata rezeki..betul ke? tapi ada orang cakap petanda nak dapat saka..tiba-tiba aku rasa kehilangan pulak.. :'(

6 comments:

  1. saya pun x tahu nk ckp mcm
    tp ada bc if dukung baby tu mmg ada kna mngena dgn saka
    wallahuallam
    better tny dkt org yg lebih arif

    ReplyDelete
  2. pernah gak mimpi macam tu sekali. rasa mcm betol2 branak dan bangun pagi tu rasa sakit.. ada gak la baca tafsir mimpi . kata nya anak jin , memang takut la masa tu.. tapi xtau la kan .. walahualam

    ReplyDelete
  3. kena tnya ustaz aa camnih. Risau gak dengar.

    ReplyDelete
  4. kmk pun pernah juak mimpi baby..myb stress kali
    tp x selalu gilak, nang kiut jak masa kmk embak baby ya
    bila bgn duhal mimpi jak..nang kecewa juak
    moga dimurahkan rezeki kita dpt baby...aamiin

    ReplyDelete
  5. lebih baik berjumpa dengan ustaz dan minta pendapat mereka

    ReplyDelete
  6. Doa agar segalanya baik-baik sahaja...

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.