Sponser By

Followers

Iklan

12 October 2013

Yihaaaaaaaaaaaa

Assalamualaikum..

Yihaaaaaaaaaa..Hahaha.. buang tebiat.. aku happy okey.. Dari pagi tadi, opss..sekarang dah 12.58 a.m. maksudnya dari pagi kelmarin aku tak dapat nak update entri gara-gara benda alah kat bawah ni (ads not by page)

 Tengok tu..Iklan tu menapak je kat mana-mana sampaikan ruang nak taip entri pun kecik tu je..


Alahai lah..dah beratus kali aku refresh dan log out, login.Masih gugak sama.. Last-last update status kat fb dengan harapan ada sesiapa yang boleh tolong selesaikan masalah ni.al maklum lah.aku kan buta it..ekekeke..Mujurlah ada 1 hamba Allah ni yang sudi bantu ima untuk buang iklan-iklan yang mengganggu tu..hihi..Thankz sangat-sangat ye zaza..Zaza memang baik sebab sudi bantu ima walaupun sebelum ni tak pernah pun berinbox..kikiki.. Sayanggggggggggg kat zaza.. Jom lah kenal-kenal dengan Zaza.
Huarghhhhh..Ngantok sebenarnya.esok sambung lagi ye..hihi Gud nite all..

5 comments:

  1. Ada jgk yg sdi membantu..:)..singgah mlm2 ke blog ima

    ReplyDelete
  2. nasib ada yg membantu :)

    virus ke apa tu?

    ReplyDelete
  3. mama kurang pasti, apa benda tu ehh..?

    ReplyDelete
  4. nasib dah ok dah boleh berblogging dah :)

    ReplyDelete
  5. cemana ye cara nak hilangkan advert2 tu? Kalo sudi berkongsi

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.