Sponser By

Followers

Iklan

05 October 2013

Selamat Pagi

Assalmualaikum, selamat pagi ^_^

Mulakan hari dengan senyuman yang paaaaling manis.Macam irfan..hihi


Awal pagi lagi dah buka kedai hari ni..Hari ni kat Lawas ada Pameran dan gerai sempena penutupan sarawak merdeka..Wah wah best tapi takde teman nak pergi round..Husben bertugas lah pulak. Harap-harap lah ada hamba Allah yang sudi ajak aku dan irfan jalan sekali..haha..Kalau tak, jadi penunggu kedai je lah aku..haha..
Rugi la tak pergi..Banyak aktiviti kot..


7 comments:

  1. memang manis, comel.. wah.. nak jalan-jalan ye dia..

    ReplyDelete
  2. manis btul snyumannya imaaa..
    eeii bha. jd d kdai ja la ko ni..

    ReplyDelete
  3. waaa... comelnya dia! :D btw SM done follow sini, jemput singgah ke blog kalau sudi :)

    ReplyDelete
  4. Comel budak nie. Sekali tengok macam anak buah saya pulak....

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.