Sponser By

Followers

Iklan

19 October 2013

salam sabtu

Assalamualaikum..

Wah untung la siapa-siapa yang pergi festival ChurpOut2013 hari ni.. mesti best kan.jumpa ramai rakan-rakan blogger.. Rugi la sebab ima jauh disini kat sarawak.Kalau tak, memang muka ima dulu ada kat festival tu..haha.. Yang pergi tu,jangan lupa bawa ole-ole untuk ima tau..

Takpe..belum rezeki lagi nak datang apa-apa aktiviti blogger/ nuffnang/churp-churp dan yang sewaktu dengannya.Insyallah nanti ada rezeki ima pergi la.hihi.. Hurm.. Ima demam sebenarnya..Dah berapa hari ntah.. demam + batuk.. Dengan cuaca panas lagi.Ya Allah..Harap-harap la cepat baik..

Ada masa satu minggu je lagi nak mulakan hidup baru dan berhijrah ke Kuala Lumpur..Tapi tak dapat rumah sewa lagi..Risaunya.. Kalau ada sesiapa tau mana ada rumah sewa kos rendah area taman botanik atau bukit tinggi/ klang tolong inform ima ye..Hanya yang DIATAS je dapat membalas budi anda semua. :) Terima Kasih..

10 comments:

  1. Semoga ima cepat sihat..ima tryncari di mudh..kdg2 da je yg ok

    ReplyDelete
  2. mun pun xdapat join sbb sdang bercuti ni..

    ReplyDelete
  3. zaza pun xdpt pergi.. teringin nak join even mcm ni... tp apa kan daya keadaan x mengizinkan..

    ReplyDelete
  4. thankz akak Lieya :)

    adruaznna syaz: ima dah cari kat mudah.tapi asal tanya je smua dah penuh..

    Cik mun: hihi.sama la kita x dpt join..

    ReplyDelete
  5. bez klo dpt join sekali, tp ya la jauh
    hope dipermudahkan urusan ke kl kelak

    ReplyDelete
  6. kak.. zizie pun nak pergi churpout tu.. kecewa xdpt pergi, tgk je yg dh register utk goodie bag... huhu..

    ReplyDelete
  7. get well soon and welcome to KL! hehehe...sally tak tau la pulak area Klang...sbb sally area KL...huhu...sorry!

    ReplyDelete
  8. ein pun xpenah lg pegi mane2 event mcm nie...

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.