Sponser By

Followers

Iklan

16 October 2013

Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida

Assalamualaikum

Oleh sebab hari ni ima senang sikit, so join giveaway Reddelima yang dianjurkan oleh Dunia Sebenar Shida. Untung-untung ada rezeki, sambil tu support aktiviti ni.. Semoga juga mendapat kenalan dan pengunjung baru. Jom ramai-ramai meriahkan giveaway ni..cuma perlu klik banner kat bawah ni untuk arahan penuh dari penganjur.




syarat-syarat wajib :


  1. Like dan Add Facebook Sponsors :
  2. Like dan Follow Blog Shida :
  3. Buat satu entri bertajuk : Reddelima Giveaway Part 1 by Dunia sebenar Shida
  4. Copy dan paste kod dalam entri korang
  5. Submit link entri dekat komen entri Giveaway ini




15 comments:

  1. gdluck kak
    yumida isi tabung Nuffnang sini - digi - selamat menabung :)

    ReplyDelete
  2. kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

    ReplyDelete
  3. Salam, MP singah sini jugak dr GA sama http://selendandangputihku.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum wbt, tak jawab dosa tau... blogwalking dr GA yang sama !!
    Good luck hokayy sayangg :D

    http://randomlyawesomeme.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum
    berkunjung dari segmen yang sama..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/reddelima-giveaway-part-1-by-dunia.html

    goodluck ye!! =)

    ReplyDelete
  6. salam :) thanks sbb sudi join dan support GA ini..Inshaallah pemenang shida akan umumkan dlm msa tdekat ni, selalu singgah blog shida k untuk tdk tlepas hadiah-hadiah yg smmgnya awesome ni :)

    gudluck :)

    yg ikhlas : Shida Radzuan
    Blog : www.duniashida.com

    Reddelima Giveaway part 2 sedang berlangsung dan HADIAH UTAMA sebuah Percutian ke Pulau Satang Kuching, Sarawak secara percuma diberikan :) jgn lupa join ya :)

    ReplyDelete
  7. PROMOSI TUDUNG PLAIN KANGGARO..DAPATKAN SEKARANG ! HARGA SEHINGGA RM6 SEHELAI
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2013/10/promosi-akhir-tahun-tudung-bawal-plain.html

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.