Sponser By

Followers

Iklan

02 October 2013

Cik Anon marah

Assalamualaikum..

Hihi.. Maaf lah cik anon ye.. Alhamdulillah.Orang kata,bila cik anon dah mula berlegar-legar di blog kita itu tandanya blog kita menarik perhatiannya..sekurangnya tau jugak ada orang baca apa yang aku tulis..kah kah kah.. Al kisahnya hari tu aku ada buat entri pasal Celcom careline kan.. Baca kat sini.
Serius..Itu adalah sekadar keluhan dari aku dan saje tempek kat blog ni.


Rilex la cik anon.. Jangan marah.macam marah je sampai drop komen 2 kali.. Apepun ada jugak betulnya. Benda ni pun aku nak mengeluh..Nasib bukan rm70 kena potong..Tapi takkan terjadi lah sebab aku tak pernah top up sampai rm70..hihihi...Tapi sejujurnya aku dah cakap aku tak berapa faham tentang promosi tu sebab tu aku call celcom careline untuk memastikan.Bukan kah sebagai pengguna aku berhak untuk bertanya.. Orang kata, malu bertanya sesat jalan. Aku rasa aku tak salah sebab aku dah tanya dan pastikan.Just celcom careline tu yang salah bagi informasi.Kalu tak caye boleh la check balik rakaman perbualan tu.Katanyee dirakam..hihihi.
Apepun terima kasih atas nasihat dan peringatan anda .Insyallah lain kali aku akan gunakan akal dengan sebaiknya..  opsssss, aku pun nak pesan dekat cik anon..Lain kali nak nasihat kenalkan la diri.. tak perlu guna nama cik anon.. Sebab aku adalah seorang yang menerima teguran. :)

5 comments:

  1. alamak kak ima dah mengamukk.layikk hehe :)

    ReplyDelete
  2. hahaha..memandai je aya ni..mana ada mengamuk..kite cakap aje.. wakaka

    ReplyDelete
  3. pedas nya kata2 dia kan.. org yg sembunyi di sebalik anon tu adalah org yg pngcut .

    ReplyDelete
  4. apasal cik anon ni mengamuk kan.. hehe.. x salah bertanya kalo x tahu.. dah gunakan akal sebaiknya pun.. sabar ye ima...

    ReplyDelete
  5. np nk sorokkan diri.. pastu tak baek buat ayat yg cm tu..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.