Sponser By

Followers

Iklan

10 October 2013

BELVYA Perfect Shaping Scrub

Assalamualaikum..

Jom bakar lemak tanpa telan pil.Bole pilih nak buang lemak bahagian mana. nak shapingkan bahagian mana. Mudah dan berkesan.Hanya perlu sapukan dan scrubkan di bahagian-bahagian yeng berlemak. Jom ima perkenalkan BELVYA perfect shaping scrub ni..


Nak Tahu Musuh utama wanita?PIPI TEMBAM!!!Kawan kata macam MUKA macam donut!!Ohh TIDAKK!!Kami boleh bantu anda slim dengan scrub BELVYA PSS,

#MUKA TIRUS DAN RUNCING?#SCRUB BELVYA PSS MEMANG HOT!
-DIJAMIN BERKESAN!

KAMI JAMIN ANDA PASTI

✔Mengurangkan 1-2 inci dalam masa 1 minggu (terbukti secara klinikal)
✔Memiliki wajah yang bujur,dagu yang runcing & hidung yg lebih mancung dari biasa.
✔Menghilangkan bau badan yang tidak menyelerakan pasangan
✔Menghilangkan masalah selulit dan rekahan dibadan
✔Menegang, menghalus dan melembutkan kulit
✔Tidak panas, anti stress dan segar melalui campuran 5 haruman aromatherapy
✔100% tiada kesan sampingan, mempunyai kelulusan kkm,halal & selamat digunakan.

<< CARA PENGGUNAAN TERBAIK >>
1. Basahkan dulu kawasan yang hendak disapu.
2. Sapu dan urut arah lawan jam.
3. Biarkan 2 minit supaya scrub meresap ke dalam kulit.
4. Akhir sekali boleh bilas dan mandi seperti biasa.

TIPSS!! Ingin mendapat kesan yang lebih WOW? Bilas dan mandi dengan menggunakan air suam.

Ingin merasai keajaiban seperti mereka?jom grab sekarang BELVYA PSS,teknik kuruskan badan terbaru.

✔HARGA RM85(S/M) DAN RM90(S/S)
✔FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA
 
 
SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection
 
 
 


9 comments:

  1. owh ade gak utk kuruskan pipi erk
    yumida x ske lemak bawah dagu..hihi..blh try produk ni

    ReplyDelete
  2. huk2..dengar ayat DONUT buat teman teringin nak makan donut lea pulokk

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum awak. wahh macam best je produk ni. berkenaan dengan entri sheila tutorial booking flight tiket air asia, apa yang awak tak paham? sheila boleh bantu sikit2 :)

    sheilashahfiekry@gmail.com

    ReplyDelete
  4. boleh la shape kan pipi saya yg tembam ni T.T

    ReplyDelete
  5. mama guna felina.. hampeh.. takde penyusutan pun, ni ok ker?..

    ReplyDelete
  6. bisai ka ni imaaa?
    kalau mamaku pakai..ok ka ko rasa ni?

    ReplyDelete
  7. u allzzz.. soryyyyy..bru lah dapat nak reply komen2 dan BW sikit2..masalah skit hari tu.. produk ni bagus. sbb x panas.ssuai sapu kat pipi.

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.