Sponser By

Followers

Iklan

17 September 2013

Tambah Duit Poket Dengan 8Share

Assalamualaikum.. ^_^

Sudahkah anda mendaftar dengan 8share?? Apa itu 8share?

8share adalah sebuah syarikat pengiklanan yang popular dan memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang menggunakan laman sosial seperti facebook, twitter, blog dan sebagainya untuk menambah duit poket,Malah bukan setakat duit poket.ada yang telah berjaya membeli sebentuk cincin untuk sang kekasih hanya menggunakan earning dari 8share.

Bagaimana 8share bekerja??

Mudah!! Hanya perlu daftar di [SINI] dan pilih iklan yang anda rasa sesuai untuk dikongsikan di laman sosial yang anda ada.Anda boleh tambahkan sedikit ayat yang power agar rakan-rakan teruja untuk klik iklan yang anda kongsikan..




Ramai ke pengguna 8share??


Apa Kata Pengguna 8share??

**************************************************************

▼Kisah Cash Out dari Penang▼
"Tadaaa....dah 3 kali dah ha cashout...aku nie pesen cukup RM50 terus cashout...so bila dah 3 kali total RM151...sebab yang latest nie aku cashout lebih RM1...hehe....dan dan lepas dah cashout pun earning masuk dan boleh lagi cashout...ouhh best weyhhh…."

- Atie Atiqah, Pulau Pinang

*********************************************************************


Perkongsian TIPS dari seorang ahli 8Share.

AMIR AZMAN dari Kelantan.

"UNTUNG KE 8SHARE NI KITA JOIN?

Untunglah ! Dah la percuma,dapat duit percuma pulak?20sen/click bukannya sikit.Dapat 100 click dah dpt RM20.Anda boleh cashout ke mana2 bank di malaysia dan servis diorang ni memang pantas !No regret !!

TIPS DARI SAYA?

Ada beberapa tips yang boleh saya kongsi untuk anda. Antaranya:
- Memiliki facebook/twitter/other dengan follower yang ramai,supaya post iklan tersebut dapat dilihat oleh mereka
- Gunakan kata kunci yang boleh menarik perhatian mereka untuk klik iklan tersebut
*Pastikan tiada penipuan dan mengikut syarat2 share 8share

************************************************************************
 [2 SEP 2013 - Nur Atirah]
"member 8share ramai yang dah tau pasal 8sharekan.alahh ,kalau dah nama nye blogger,comfirm ade 8share.tira baru je cashout pagi tadi.dan dah pon verified!hoyeahh.duet2!"

Nur Atirah, UiTM Melaka 

********************************************************************************


▼HOW MALAYSIANS MAKE MONEY ONLINE▼
Watch this video: http://www.the8share.com/mobile/?

Many people came across and
ask me, “Hey, Albert, how can you earn money by just online surfing the internet?”.

Definitely my answer to them,
“I play 8Share!”.
Albert Ling Hoe Ying - Kota Kinabalu, Sabah

**********************************************************************


[4 SEP 2013 - Hasrul Hassan]

"Alhamdulillah, hari ini permintaan cash out saya yang dibuat pada hari Isnin 2 September dah pun selamat disahkan. Dan dalam masa kurang 3 hari, saya sudah terima Payment Advice daripada 8Share."

- Hasrul Hassan, Nibong Tebal

********************************************************************** 

▼Buat Duit Macam di KK▼

"Minggu lepas aku baru je Cashout earning pertama aku bersama 8share selama sebulan lebih. Alhamdulilah dapat gak aku kumpul sehingga mencecah RM100. Aku terkejut gak, x sangka 8Share prosess earning dengan begitu cepat sekali. Mcm seminggu lebih kot aku rasa, earning dh ble dapat."

Mhd Rahmad - Kota Kinabalu
************************************************************************

Jom daftar sekarang.. Kalau nak tahu lebih lanjut boleh daftar dulu kat 8share dan inbox ima kat facebook.

Klik Sikit



3 comments:

  1. akak..saya nak request entry mana lagi best antara nuffnang dgn 8shared ni..hee main request lak ^_^

    ReplyDelete
  2. GWGFX merupakan satu syarikat pelaburan yang kukuh dan terkenal dengan sistem pemberian dividen tetap 10% daripada modal yang dilaburkan & dibayar pada setiap 25 hari sehingga 28 kali. Modal minimum rm1,750.00. Sekiranya pelabur ingin menambah keuntungan, boleh sertai sistem downline.

    # Sesiapa yg berminat boleh sms / wasap saya (0179533774). GWGFX & ASNB = Think.? Pelaburan ini boleh membantu meningkatkan ekonomi org melayu. Rezeki dr Allah taala. Kita berusaha Allah menentukan. Insyaa Allah #

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.