Sponser By

Followers

Iklan

12 September 2013

Rezeki Menang Hamper Fair & Lovely

Assalamualaikum.. ^_^

Hari tu ada join GA anjuran blog Cik GKSB.. (tak lama lagi nak jadi puan pun) Hihi.. Hadiah pulak ditaja oleh Fair & Lovely.. hihi.. Tema GA adalah  GIVEAWAY SENYUMAN MANEH MENYERIKAN SUASANA HARI RAYA.. Dah lama sebenarnya tak pakai fair & lovely. Dulu zaman sekolah memang pakai krim tu je. So saje gatal nak join sambil tu support aktiviti rakan blogger. Gambar yang ima pertaruhkan pulak ialah gambar family sebelah asben ima..


Tak sangka pulak ada rezeki menang.. Alhamdulillah.. So dapat lah Hamper Fair & Lovely bernilai rm50.00 Boleh la bagi adik pasni..Hihi.. Thankz cik GKSB dan Fair & Lovely.. :)
Tak sabar nak tunggu hadiah sampai.ekekeke..

P/s: pstttt, sekarang ima pertaruhkan lagi gambar tu untuk join contest anjuran oh media!! tapi ni kalau nak menang kena dapat ehsan like dari orang ramai.. jom tolong ima like boleh?? Klik je gambar kat atas tu dan like dan komen. Dah like jgn lupa tinggal link blog kat ruang komen ye.nanti ima BW ke blog korang. thankz :)


3 comments:

  1. masa sekolah form 5 dulu gigih nak putihkan muka yang memang dah hitam ni.. maklumlah budak sport.. kawan ajak pakai fair & lovely ni... muka jadi putih, nampak perubahanlah.. kena kutuk dengan kawan2 bola ha..ha.. katanya kalau putih x namanya budak sport malu sangat terus x pakai... suka sangat bau F&L ni dulu

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.