Sponser By

Followers

Iklan

23 September 2013

Opa Snow Slimming Foam

Assalamualaikum..

Pernah dengar tak OPA SNOW SLIMMING FOAM?? haaa,sesuai untuk buang lemak di bahagian-bahagian tertentu tanpa telan pil..Ada tak korang yang dah kurus tapi bahagian perut terlebih lemak.nak makan pil takut tambah kurus. Ha, ni la penyelesaiannya. Opa Snow sangat sesuai digunakan.Boleh pilih nak slimkan bahagian mana.. Jom sedikit info tentang opa snoe ni.


 OPA SNOW bukan krim atau gel, tapi dalam bentuk Mousse! 10 kali lebih mudah menyerap ke bawah lapisan kulit, berkesan membakar lemak badan terkumpul dalam hanya 15 minit! Rasai penyerapan serta merta tanpa sebarang kesan sampingan yang merosakkan kulit.

 CARA MENGGUNAKAN OPA SNOW:

- Goncang botol selama 30 saat sebelum digunakan.
- Sembur pada bahagian badan yang ingin dirawat. Ratakan mousse.
- Buat sedikit urutan 1-2 minit sehingga mousse meresap.
- Lakukan setiap kali selepas mandi dan sebelum tidur 2x sehari.
- Bersedia merasai keajaiban OPA SNOW dalam beberapa minggu akan datang!

****************************************************************************


 A) Teknologi Korea yang dipercayai
- direka oleh lebih daripada 30 pakar-pakar dari Seoul International Research Pelangsingan, menjalani penyelidikan meluas 4 tahun untuk mencipta karya akhir ini. OPA SNOW adalah produk revolusi menghasilkan keberkesanan badan yang tinggi dan semulajadi serta selamat untuk digunakan, terbukti dengan hasil menakjubkan dengan kehilangan lemak yang luar biasa.

B) Beribu-ribu Eksperimen, Beribu-ribu memuji
- OPA SNOW telah terbukti berkesan oleh beribu sukarelawan dan pengguna melalui pencapaian yang cemerlang 97.53% kadar kejayaan.

C) Produk Pelangsingan khusus untuk warga Asia
- OPA SNOW dikaji dan dibangunkan berdasarkan diet Asia, gaya hidup, dan kedudukan fisiologi, hanya menggunakan ekstrak tumbuhan semula jadi dengan standard kualiti yang tinggi. Ia tidak menghasilkan kesan sampingan seperti anoreksia, pening dan muntah-muntah. produk pelangsingan terpuji layak untuk pengguna Asia yang alami masalah obesiti!


 KANDUNGAN OPA SNOW:

Mengandungi bahan-bahan semulajadi yang bertindakbalas secara aktif, gabungan ekstrak tumbuhan terbaik yang menyumbang dengan ketara dalam proses detoksifikasi badan dan sudah tentu, pada masa yang sama juga membakar lemak dan meningkatkan keanjalan kulit.

Kopi Hijau: Mengawal metabolisme kulit dan mengeluarkan cecair badan tambahan bagi mencantikkan tekstur kulit dan memerangi kulit tidak sekata.

Minyak Jojoba: Melembapkan kulit dan mengurangi tanda2 penuaan.

Ekstrak Halia: Pantas meningkatkan metabolisme badan dan kulit.

Ekstrak Daun Imatinib: Melancarkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme.

Ekstrak Biji Oren: Membantu menghapuskan selulit terutama di bahagian punggung dan paha

Asid Hyaluronic: Melindungi dan menjadikan kulit lebih lembap dan anjal secara semulajadi


*********************************************************************** 

SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection

2 comments:

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.