Sponser By

Followers

Iklan

10 September 2013

Krim Ibu Putih

Assalamualaikum..^_^

Sekarang hangat diperkatakan tentang Krim Ibu Putih.. Apa benda ibu putih ni sebenarnya?? Haa, mari-mari para wanita, gadis dan perempuan diluar sana yang suka mencantikkan diri dan sentiasa ingin memberi sesuatu yang terbaik untuk wajah dan kulit.Ima nak story sikit ni.

***************************************************************************

Bahan-bahan :-

-Pati Anggur
-Pati Bengkoang
-Hyaluronic Acid dos tinggi
-Demineralize Water
-Vit E dos tinggi

Fungsi Krim Ibu Putih

mencerahkan kulit seawal seminggu
kecerahan secara alami dan natural
tiada kesan sampingan
tiada pengelupasan
menghaluskan pori-pori
menghilangkan jerawat & jeragat
menghilangkan parut

Cara-cara Menggunakan

Hanya perlu campurkan krim IBU PUTIH ni dengan NIGHT CREAM atau LOSYEN WHITENING yang kita ada..Rasakan PERUBAHAN yang SUPER WHITE walaupun 1 HARI PENGGUNAAN IBU PUTIH




*****************************************************************************

Testimonial berbentuk entri--> (KLIK SINI)




************************************************************************** 

SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection
Serius buyer only ye. 

UPDATE:
sekiranya sms atau whatsapp tidak berbalas sila tunggu sehingga jam 9 malam. sekarang tengah busy sikit terima kasih :)

***********************************************************
Mungkin anda cari ini
KRIM IBU PUTIH FAKE KE ASLI?? 
PATI MASK IBU PUTIH DIMOND EMAS 



13 comments:

  1. pernah jugak dok usha2 ibu putih ni..mcm best je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai...blh tmpang tnya krim ibu puti ni..klo xcmpur dgn krim blh x?

      Delete
    2. krim ibu putih memang HARUS d campur dengan krim lain.

      Delete
    3. kenapa ada ibu putih yang boleh guna direct tanpa campur apa2 sis?

      Delete
    4. Tak berapa pasti pulak.. Ibu putih mana ye? ibu putih yg sy jual kena mix dgn krim lain,kalau tak, memang takde kesan.sbb ibu putih adalah krim penggalak..

      Tapi mungkin jugak ada ibu putih yg x perlu campur krim lain sebab saller dah campurkan ibu putih mereka dgn krim lain..so tinggal pakai je lagi..

      Delete
  2. ibu putih ni dalam botol plastik atau kaca? saya nak yg dalam botol kaca

    ReplyDelete
    Replies
    1. bekas plastik ada. Kaca pun ada. kaca (15gram)
      plastik 10 & 20 gram)

      Delete
  3. salam sis. saya juga dah guna IP nih
    ni review saya ttg produk ni
    silalh baca

    http://momoy-blogirl.blogspot.com/2013/11/review-ibu-putih-magical-whitening-cream.html

    ReplyDelete
  4. Kenapa x blas?
    Takut ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. opzz.nak takut kenape pulak ye?? ape2 bleh sms/ whatapp kat no yg sy tinggalkan kat atas tu ye.. serius buyer only.tq..

      Delete
  5. Apahal dgn minah 6.34pm 13 dec tu..carik pasal la pulak..mcm s#*@ je...muka dia mcm beruk kot sbb tu dia sakit hati tanya ima soalan mcm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..macam macam je karenah manusia ni..abaikan je..ekekeke

      Delete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.