Sponser By

Followers

Iklan

17 September 2013

Krim Ibu Putih Fake Ke Asli?

Assalamualaikum.. ^_^

Sejak kebelakangan ni ramai sangat costumer yang bertanyakan soalan tentang fake krim ibu putih ni. Dalam sehari dekat nak 10 orang bertanya.Ibu putih ni ada fake ke? ibu putih ni kenapa harga lain-lain.ada mahal ada murah.Ibu butih ni kenapa label dia lain-lain? Ibu putih ni kenapa bau lain-lain? ada wangi ada yang xde bau? Okey. Macam ni.

Sebenarnya ramai yang kurang faham mengenai hal ini .  Krim ibu putih sebenarnya ada pure belum dicampur dengan krim/lotion/pewangi tambahan . Namun ada agent yang membuat jenama semula mencampurkan dengan krim/lotion/pewangi kegemaran mereka sebagai trade mark jenama mereka . oleh itu anda harus la mengetahui bau krim ibu putih yang pure dan yang telah di campur dgn bahan lain .
Ia nya tetap asli bukan tiruan cuma tidak mengandungi 100% krim ibu putih. Jika ada mana-mana pihak menyatakan krim mereka adalah original dan orang lain tidak , sila minta gambar dan alamat kilang mereka sebagai bukti mereka adalah pengeluar asli krim ibu putih. Jika tidak ia hanya persaingan perniagaan yang tidak sihat sahaja.


gambar contoh
 Ibu putih asalnya dijual dalam bentuk kilo macam gambar kat atas tu.Then dibeli oleh agen dan di repackkan dan dilabelkan mengikut citarasa masing-masing. Insyallah tak jualibu putih fake. Pastikan anda dapatkan harga yang berpatutan ye.

Masih ada yang tak tahu apa itu ibu putih? boleh klik sini

*************************************************************************

SEKIRANYA BERMINAT NAK TRY BOLEH LA SMS/WHATSAAP/WECHAT IMA DI TALIAN 012 8706289
ATAU TERUS INBOX IMA KAT Ima Collection

UPDATE:
sekiranya sms atau whatsapp tidak berbalas sila tunggu sehingga jam9 malam. sekarang tengah busy sikit terima kasih :) 

Pssssst, Nak try Ibu putih strawberry tak? Lagi powerr..hihi
Boleh klik gambar dibawah untuk info.
http://putrimalupage.blogspot.com/2013/12/ibu-putih-strawberry.html
 
 
 
 

21 comments:

  1. UNTUK HARGA BORONG, SIS BOLEH SMS/WHATSAPP IMA YE 012 8706289

    ReplyDelete
  2. kiranya yg dalam plastik ni la baru yg pure? yg dah dilabel dan letak dalam bekas tu yg dah dicampur?
    berapa harga ye?

    ReplyDelete
  3. @AyaZuki, tak semua yang dah repack tu dah dicampur. ada jugak yang masih 100% asli.Tapi walaupn dah d campur,ia tetap asli bukan fake. :) ima jual serendah rm35 untuk 10gram.kalau berminat boleh sms/whatsaap/wechat 0128706289.:)

    ReplyDelete
  4. Kak Yana^Yani, krim ibu putih tu adalah sejenis krim .hihi

    ReplyDelete
  5. Jadi yang pek ni amek dari mane pulak? nak jugak :)

    ReplyDelete
  6. Ada kh digunakn waktu mlm shja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. siang malam boleh.tp lg selesa pakai malam kalau kat muka

      Delete
  7. ramai penjual ckp konon2nya dia jual yg ori yg lain tak ori.. diaorg nak meniaga tapi tak amik tau dari mana datangnya produk tu.. sebab bekas berbeza dia kata fake, sebab ada bauan sikit dia kata fake.. agak2 halal tak rezeki dia dpt kalau meniaga dengan cara menipu mcm tu ??

    saya pun ada jual like page https://www.facebook.com/krimibuputihjohor di facebook :)

    ReplyDelete
  8. npe krim ibu putih nie mahal ? memang 'ok' eh krim nie ?

    ReplyDelete
  9. KL ORDER YG 10GRAM NI,KITA KENA BELI BEKAS SENDIRI KE UTK BUAT PACKING KRIM IBU PUTIH NI?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 10gram, 15gram & 20gram memang dah sedia repack dalam bekas.

      Delete
  10. Saya terbeli yang tak original....tak line gold...cuma line silver....rasa cream tak ada rasa pasir....lepas dua hari guna...muka saya pula yang tumbuh jerawat pasir.....hampalah kena beli yang tak ori ni......

    ReplyDelete
  11. Sy baru je beli krim ibu putih dengan hrga RM25 je tp line die wrna silver. Adakah sy trbeli fake krim? Adoii nyesal rase beli tk tgk btl2 :-(

    ReplyDelete
  12. Saya dah 2 kali beli yg fake..yg dah dicampur..taik betul org meniaga ni..nk meniaga elok2 la..!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik anon oi..marah nyamuk seekor jangan la d bakar kelambu pulak..

      Delete
    2. Yg dlm pack plastik timbang tu mmg xcmpor bhn lain dah kan ? Berape harge eh ? Nk yg takde cmpuran lain

      Delete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.