Sponser By

Followers

Iklan

01 September 2013

Datuk Telah Kembali Ke rahmatullah

Assalamualaikum..

Rindu... Itulah perasaan yang ada dalam diriku pada masa ini.. Belum sempat pun aku berbakti mahupun rapat semula dengan beliau.Kelmarin, bersamaan dengan 31 ogos, orang lain sibuk menyambut kemerdekaa, kami sekeluarga diberikan khabar sedih..Atuk sebelah bapa telah dijemput Ilahi.Sangat tak sangka.  4 hari yang lalu kali terakhir jumpa beliau ketika masuk ICU. Pagi kelmarin baru je family kat beaufort sms bagitau atuk dah sihat dan boleh keluar hospital.Bersyukur sangat.Tapi  sebelah petang diorang call bagitau atuk dah takde..sekelip mata je beliau meninggalkan segala-galanya.. :'(



Kampung Lupak sungai padas beaufort.Kampung tempatku bermain zaman knk2 dlu..Kampung Bapa tua (datuk sblh bapa) ..RIndu sebenarnya nak gi seberang. tempat tu damai..nyaman..dah lama x pegi seberang.x tau bila lagi akan sampai seberang sana.lagi2 bp tua dah meninggalkan kami utk selamanya kelmarin.. semoga rohnya dicucuri rahmat.. Tiba2 rindu kenangan lalu.belum sempat pun rapat semula dgn beliau. :'(

2 comments:

  1. Al-fatihah..Takziah, sabar ya.moga arwah ditempatkan dikalangan orang beriman.. :')

    ReplyDelete
  2. takziah.. sedekahkan al-fitihah kepada arwah atuk..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.