Sponser By

Followers

Iklan

12 September 2013

Betul ke bohong

Assalamualaikum..^_^

Tau tak sekarang ramai yang share pasal Megastoon?? Katanya boleh tambah income.Kerja mudah.Hanya kongsikan lik referral yang diberi di laman sosial seperti di facebook, twitter, blog dan lain-lain.Setiap unik visitor kita dapat 2usd. ops, sebelum tu lupa nak bagitau.Kalau kita register, kita dapat 15usd dalam akaun. So bila dah cukup 100usd, kita dah boleh withdraw.
Boleh pilih nak guna paypal, transfer, cek dan lain-lain. Macam best kan. Teruja jugak.Ye lah zaman sekarang ni sape yang taknak duit. Golongan tu termasuk lah ima sendiri.Haha.
So dengan sepenuh azam nak tau benda ni betul ke tak, ima pun register. Tak sangka, kelmarin join, hari ni ima dah dapat 115usd. So maknanya dah boleh withdraw la kan. So dah withdraw, dia cakap, akan dibayar setiap hujung bulan.Okey kita tunggu lagi.Harap betul la.Tapi kalau tak betul, namanya ima tertipu la.haha. Tapi takpe,bukan rugi pun.Tak salah mencuba kan. Ada tak sesiapa nak try join benda ni?





2 comments:

  1. Hi.. sya pun bru je join megaStoon ni..ermmm mcm tkut la pula scam ke apa ke? haha 4 hari dah dpt 436 usd. Tpi wktu smpai 114 usd sya terus claim.. Guna paypal. Status pending! Dia taip hujung bulan baru kena bayar. Sangat2 tkut email, alamat, da bagi..

    ReplyDelete
  2. Benda ni scam la.. Jgn mudah pecaya

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.