Sponser By

Followers

Iklan

22 September 2013

Bahaya Bahaya Bahaya!!

Assalamualaikum.. ^_^

Apakah yang bahaya sangat tu?? Tengok ni !! Skali check other inbox kat facebook. Berderet diorang-diorang ni je yang inbox. seram jugak kadang-kadang. errrrr.Hati-hati tau.Kadang-kadang ni salah satu cara mereka nak memperdaya gadis-gadis kat malaysia ni. Kalau boleh tak payah la gatal-gatal nak reply walaupn menggunung puji diorang ni kat kita. Umpan je tuuuu.


4 comments:

  1. betul! mmg kita kena hati2.. deno pernah terima juga mcm ni tp tak layan...

    p/s: salam kenal.. deno folow sini #637... :) jemput singgah dan folo blog deno? hihi ^_^

    ReplyDelete
  2. Spam post ni. Kadang-kadang kelakar baca post macamni sbb obvious gila bohongnya tapi dari segi psikologi otak kita memang nak percaya benda-benda ni sebab susunan ayatnya.

    ReplyDelete
  3. haah..sangat bahaya..xpayah reply apa2..

    ReplyDelete
  4. wah banyak nya.... pernah jugak dapat yang mcm ni tapi xda lah sebnyak ni ^_^

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.