Sponser By

Followers

Iklan

23 August 2013

Green Gorgeous

Assalamualaikum.. ^_^

Wah.. wah...wah.. Ada tak sesiapa yang minat kaler hijau kat sini?? Tak tau lah semenjak dua menjak ni ima pun macam terpikat dengan warna hijau ni. Mata pun berpinar-pinar dah tengok benda hijau ni. Tapi tak semua benda hijau la ima suka..hahaha..  Nak tau tak apa benda hijau yang buat ima terpikat semenjak dua menjak ni?? Ni haaa.. Item dalam katalog Sophie Vol.13 ni benar-benar buat ima tak keruan.rasa macam nak beli je semua.. (Padahal setiap volume katalog pun buat ima tak keruan..Hahaha) nampak sangatnya semua daku nak.. 

Ada sesiapa lagi tak kenal apa tu Sophie Paris?? Haaa, meh klik Sophie Paris ni. Kalau nak tau, ni lah salah satu bisness yang ima buat. Its alllllllllll about fashion.. HiHi... Sambil berniaga, sambil tukar-tukar barangan fesyen.Harga pun berpatutan dengan kuality produknya..
Ada tak sesiapa nak jadi 1 group dengan ima nak buat bisness ni? Modal tak sampai seratus pon..
Seriusly best buat bisness ni.. Lagi-lagi pada sesiapa yang suka berfesyen.dari hujung rambut sampai hujung kuku kaki ade. ekekeke..Ia mendatangkan 1 kepuasan yang luar biasa tau bila lihat katalog-katalog ni. Taknak buat duit pun, boleh gak dijadikan bahan buang duit.. ekekeke..Tapi buang duit, kita dapat barang yang umphhhhh. (Tak terkata)

Kalau ada di antara anda, anda, anda dan anda yang berminat nak tambah wang saku sambil-sambil nak lihat barang-barang fesyen boleh la add ima kat FB Puan Ima Salsuzaima atau terus je daftar sebagai member Sophie kat Link ni..
Silakan menjamu mata..







2 comments:

  1. hijau itu menenangkan. hehe.. ooo baru tau ada bisnes macam ni. hihi..

    ReplyDelete
  2. zizie suka hijau pucuk pisang.. laptop zizie pun warna hijau pucuk pisang.. hehehe..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.