Sponser By

Followers

Iklan

19 August 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA

Assalamualaikum.. ^_^

Ada tak sesiapa yang minat, suka, gilakan atau apa perkataan yang sewaktu dengannya kat teddy bear?? Nak tak korang dapat teddy yang besar gedebak tu secara percuma??? Iyeee.. Percuma...Wooooo..Teddy bear tu... Sape yang taknak kan..Ima pun nak.haha.. Caranya mudah je.Jom join GA hebat ni.. Kot-kot ada rezeki menang.. Tapiiii..
Sebelum korang buat keputusan nak menang, penganjur GA ni pesan supaya sediakan tempat tidur yang besar takut2 salah sorang antara korang atau teddy bear terpaksa tido kat bawah..haha...



So, apa tunggu lagi? Hang duk pikiaq lagi awatnya?? Join ar... hihi


Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??
Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

Good Luck semua ^.^

25 comments:

  1. Terima kasih kerana menyertai GA saya..Teruskan sharing GA ini untuk peluang memenangi Teddy Bear terbesar

    ReplyDelete
  2. Dah baca ke entry terbaru Farisha?? Tentang cara-cara memenangi GA ini??? Meh baca sini -> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/08/tips-menang-ga-saya-nak-teddy-bear-by.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan dan good luck...

    Jemput join GA saya jgak....

    http://angguk2.blogspot.com/2013/07/simple-giveaway-july-dec.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dari blog GA Diari Farisha.
    Nice one. Good luck ya tuan blog!

    Jemput singgah blog alieff:
    MY DOODLE STORY | Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan dari KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)

    Jemput singgah blog Kak Ummi :)

    http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

    ReplyDelete
  6. Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi….Sila like dan share gambar sponsor terkini..Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

    ReplyDelete
  7. goodluck :) dari GA yg sama

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  8. Terbang mendarat di sini :) Dari segmen yg sama ^^ Good Luck !! http://superpapaya.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  9. Hye Assalammuaalikum siggah sini dari giveaway yang sama :) Goodluck ^^
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Btw jom join GA ni jugak hadiah tersangat gempak :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/softly-shop-dress-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/duo-mega-giveaway-by-fiqa-nsz-adam-faiz.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/half-year-giveaway-by-nafaa.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/the-longest-giveaway-ever-by-ain.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin_1.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini, dari segmen yang sama.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Kalau tak keberatan, jemput join Giveaway ini sekali yea.

    http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/2nd-giveaway-by-ira-syiqin.html

    ReplyDelete
  11. good luck. dtg dr G.A yg sama. jemput singgah blog. done follow u. follow me back ?

    http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


    jom join G.A yang gempak ni. banyak hadiah menarik:

    http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/oh-september-ga-by-safiena-friends.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-by-adkdayah.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/golden-giveaway-by-pinky-minky.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html
    http://schomells.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html

    ReplyDelete
  12. Saya bw sini dari :

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    &

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

    ReplyDelete
  13. Good luck yaw kak! Dr GA yg sme http://bdxbjubiru.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  14. nice entry dear..gud luck!!

    dr GA yg sama
    http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  15. Good Luck..akak dtg jengah sini dari ga yg sama :)
    http://akmanakmenang.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  16. Hi . kita singgah sini . hihi :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  17. nisa singgah follow sini!! good luck!!!!!!!
    jemput singgah blog nisa ada banyak segmen menarik!!

    http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  18. dari GA yang sama :)

    http://whenmyheartisbeating.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  19. dari GA yg sama. done follow u ..singah sini pulak..jgn lupe komen ea

    http://annursyauqina.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  20. hye peserta ke-25.. saya pula 79 dari GA yg sma. jom lawat blog saaya http://wanieseuk.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  21. singgah dari segmen yg sama..

    http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  22. Hye.. Dtg mjengah & follow awk dari segmen yang sama.. Jom bw + follow blog saya pulak yew =)

    http://syafawatikmal.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    Good Luck yew ;-)

    ReplyDelete
  23. Hi . Goodluck untuk esok taw :)

    http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

    ReplyDelete
  24. Hye siggah sini :) Harini merupakan hari terakhir untuk join giveaway ini. Berdebar pulak tunggu keputusan pemenang :) Goodluck untuk awak ^^

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.