Sponser By

Followers

Iklan

07 June 2013

Siapa kah Hafiz Rahim?

Assalamualaikum..
Hari ni ima nak review blog seorang blogger.Iaitu Blog Hafiz Rahim.Siapa Hafiz Rahim?? Jom teruskan membaca.


HafizRahim – Anak kelahiran Terengganu. Dilahirkan pada tahun 1985. Merupakan lulusan jurusan Mechanical Engineering di Malaysia France Institute. Bekerja didalam bidang minyak dan gas. Telah mendirikan rumah tangga pada May 2011, mempunyai seorang cahaya mata.

Masa lapang beliau banyak dihabiskan dengan menonton TV, melayari Internet dan lepak santai bersama rakan taulan. Minat berblogging sejak dibangku sekolah lagi. Mula serius berblogging pada tahun 2012. Dan ini merupakan blog yang pertama menggunakan self hosted & domain berbayar.

Pencapaian terbaik blog HafizRahim.Com adalah menerusi pengiktirafan sebagai Favourite Micro Blog 2013 oleh pihak Malaysia Social Media Week (MSMW).
Disamping berblogging kerana minat,beliau juga menerima sebarang permintaan untuk mengiklankan produk review berbentuk advertorial.

Blog HafizRahim.com ada lah blog informasi masa kini dan banyak menfaat berguna boleh didapati dalam blog beliau.  Sesiapa nak iklankan produk atau blogshop boleh la berkunjung ke blog beliau. ^_^

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.