Sponser By

Followers

Iklan

19 June 2013

Pakaian apa?? Unik kan.

Assalamualaikum.. ^_^

Ya Allah.Lamanya aku tak update blog ni dan tak blogwalking.. Agak sibuk sejak kebelakangan ni sampai takde mood, takde masa dan takde idea nak update apa.Tapi tak mengapa lah.bukan jadi masalah pun kan.ada yang kisah?? hihi..Eh, last update aku yang sebelum ni (Kenduri Kahwin) ada yang tanya kan baju tema apa yang pengantin ni pakai. Sebenarnya tu pakaian adat orang bugis di sabah. Best diorang kahwin.Memang unik.Tau tak, dalam 1 hari diorang tukar-tukar baju sampai 5 atau 6 salinan kalau tak salah. Tapi aku sempat ambik pic yang ni je sebab tak lama kat situ.

Cuba teka aku yang mana? hihi
P/s: Ada tak sesiapa miant nak tambah income tanpa modal? Jom join group dropship aku. Jom la.
Add + inbox aku kat fb Puan Ima Salsuzaima. Macam-macam boleh jual. Produk kecantikan, supplement dan barangan fesyen pun ada. Tapi nanti inbox aku, kenalkan la diri, tau dari mana dan apa tujuan inbox.hihi. nanti x pasal2 aku blurr pulak.

5 comments:

  1. ini baju adat orng bugis mcm saya..heee..unik kan..

    ReplyDelete
  2. salam :)
    aura white RM130 sahaja.
    free postage + 1 shaker + 2 free gift boleh pilih sendiri.
    contact diba 012-7009100

    http://www.awananeonight.blogspot.com/2013/06/aura-white-muraahhh-rm130-sahaja.html

    ReplyDelete
  3. cantik baju tu.. baru tau :)

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.