Sponser By

Followers

Iklan

14 May 2013

Fara Fauzana

Assalamualaikum.. agak sibuk sejak kebelakangan ni. Tak menyempat dah nak update.Hari ni baru lah sempat nak update. Sibuk macam mak datin je.Haha.padahal surirumah je. Amboi amboi amboi. ingat surirumah takde kerja? goyang kaki je? Surirumah lagi banyak kerja tau dari korang yang bekerja makan gaji tu. Cewah..sedap jari menaip..hihi.. takde la.Sebenarnya walaupun surirumah, ima ni aktif dalam berniaga sendiri.(salesgirl) haha..Ye lah. nak tambah-tambah duit poket sambil lakukan hobi dan minat iaitu berniaga.

Ingat lagi tak ima pernah cakap sambil jual produk kecantikan dan kesihatan ( Ima Collection ), ima aktif dalam memperkenalkan dan masih mencari sesiapa yang berminat nak sale barangan fesyen dari sophie paris. I cakap sama u. Memang best.. sambil berfesyen, sambil tambah income. Sekali lagi nak bagitau. Produk sophie terdiri daripada handbag, wallet, aksesori, barang make up, kasut, wedges, pakaian dan banyak lagi. Percaya tak, barangan sophie semuanya branded dan mampu milik. FAFAU (Fara Fauzana) pun pakai baragan sophie tau.





Korang tak teringin ke nak jual barangan ni?  Bermula 16 mei ni ada program sophie tau. Jemput la semua datang ye.Boleh lihat jadual dan lokasi program ni  kat (SINI).
Kalau korang berminat nak sertai ima, just emailkan ke ima_collection@hotmail.com atau inbox je kat FB ima

1 comment:

  1. owh belakang office kak lea ada butik sophie jugak,mmg cantik2.akak yg jual tu macam bertih jagung..pandai betul pujuk ngeee...

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.