Sponser By

Followers

Iklan

07 May 2013

Blogbuster Campaigns By Nuffnang

Assalamualaikum..^_^

Pada sesiapa yang masih setia dengan nuffnang mesti perasan sekarang ni nuffnang tambah sejenis lagi kempen iaitu kempen blogbuster. Sbenarnya kempen blogbuster ni ialah dimana pihak nuffnang minta kita submitkan video 10 saat.Video haruslah mengikut terma dan syarat yang telah pihak nuffnang tetapkan. sekiranya video yang kita submit terpilih, video tu akan muncul sebagai iklan kat blog kita.Sebagai ganjaran, Nuffnang akan beri kita 50 sen setiap video penuh kita yang dilihat oleh pengunjung.


Sebenarnya ima ada 3 kempen yang meminta ima untuk submit video.tapi yang satu dah tamat.Sekarang tinggal 2 je lagi. Salah satu tema yang nuffnang suruh ima submit ialah video bergwyiyomi.Haha.nak tergelak bila nak buat gwiyomi. Atas kesedaran ima yang diri ni tak comel, ima terpaksa batalkan niat nak bergwiyomi tu..Ada ke sesiapa yang sudi sedekahkan video gwiyomi untuk iklankan d blog ima? kalau ada, sila-sila lah hubungi ima.jasamu tetap ku kenang. Cewah..

Satu lagi tema ialah tentang Acer Hybrid Notebook. Yang ni ima boleh buat kot.nanti ada masa ima buatlah. Itupun kalau sempat..Hihi..

P/s: Dear Nuffnang, CPUV ima dah tamat semua ni.Bila nak bagi CPUV baru?? HiHi.. ^_^

2 comments:

  1. Mieya pon ada dapat benda nie.

    ReplyDelete
  2. Alahai..itu lah masalah yang selalu terjadi...Padahal dalam bisnes macam ni "Customers always right".. Itu lah yang menyebabkan pelanggan cabut lari..Tolak rezeki orang macam ni..

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.