Sponser By

Followers

Iklan

17 April 2013

Penyelesaian bila status Nuffnang bertukar

Assalamualaikum..^_^

Sepanjang berblog ni ima selalu terbaca dan mengalami sendiri bila mana status Nuffnang yang Glitterati tiba-tiba jadi Non-Glitterati dan earning tiba-tiba berkurang. Mesti lah rasa kecewa kan bila jadi macam ni.Kita elok-elok setia dengan Nuffnang, tiba-tiba dia tarik status kita.Chewah..hihi Mungkin ramai yang dah tahu tapi masih ada lagi yang tak tahu. Bila berlakunya perkara ni, mereka akan diamkan saja dan sampai sekarang lah status tu tak berubah-ubah dan earning tak bertambah-tambah. Ima pun sebenarnya tak pasti apa masalah sebenarnya.Tapi ima cadangkan sesiapa yang mengalami masalah ni, terus je hantar ticket pada pihak nuffnang dan terangkan masalah ni.

Sebelum ni ima dah terkena.so ima pun hantar ticket pada nuffnang bagitau yang status Glitterati tiba-tiba bertukar.Lepas 24 jam pihak Nuffnang reply dan bila ima check, status Glitterati ima pun kembali. Tau tak apa yang paling best? Sepanjang berblog ima tak pernah dapat CPUV tapi lepas hantar ticket tu, iklan CPUV slalu je muncul. Alhamdulillah lah kan..^_^





4 comments:

  1. Mmg ramai blogger kena mcm ni termasuk wan sndr. Alhamdulillah, semua selesai slps tuh. :)

    ReplyDelete
  2. Mieya paling takut bila status gliteratti ditarik semasa iklan CPUV on running. Paling-paling Mieya takuti. Ingat nak jaga earning tu, senang ke. huhuhu

    ReplyDelete
  3. AJ belum penah kene pulak..
    Minta tak kena la...

    ReplyDelete
  4. first time kena. T_T status bertukar. dah hantar ticket, tunguu dorg reply. hmm. earnings yang berkurang tu leh jadi asal ke?

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.