Sponser By

Followers

Iklan

14 April 2013

Menang Coklat handmade dan Mug

Alhamdulillah. Nampaknya ada lucky ima kali ni.hihi.Jarang-jarang tau ada lucky macam ni. Ingat tak ima pernah minta bantuan korang untuk like status ima kat facebook? Ala yang hari tu.Cuba lihat kat sini----> [SINI

Terima kasih buat Choc LoverS sebab sudi bagi coklat free dan mug yang sangat comel..hihi..Cantik tak mug tu? tu pic timeline facebook ima tau.hihi




P/s: Oh ya..sekali lagi ima nak bagitau ni. Choc LoverS ni ada menerima tempahan coklat untuk gift dan hantaran tau.Nak tempah boleh direct ke Page Choc LoverS. Memang Terbaekk bak kata Boboi Boy.

6 comments:

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.