Sponser By

Followers

Iklan

23 April 2013

Kami bukan adik beradik

Assalamualaiukum..^_^



Ada cerita disebalik tajuk.HiHi.. Sila jangan tertipu ye. Kami bukan adik beradik Tapi anak beranak. Selalu kalau jalan dengan mumy, orang ingat mumy kakak saya.
Dulu zaman-zaman couple dengan husben, orang kata muka kami macam adik beradik. Dan sekarang, anak pulak dikatakan adik.HaHa.. Tapi sekarang ada nakal sikit.Bila orang tanya my baby boy tu adik ke? jawabku, a'ah.adik. Dalam hati ketawa jahat.HaHaHaHaHa

Pstttt..sila jangan jelez sebab kami ditakdirkan dari keturunan yang comel-comel belaka. (HaHa..Padahal tak cukup inci)

8 comments:

  1. haha..tapi betul la..nampak macam adk beradik ja walaupun tgk dalam gambar..hehe..

    ReplyDelete
  2. haha..tapi betul la..nampak macam adk beradik ja walaupun tgk dalam gambar..hehe..

    ReplyDelete
  3. hehehe, comel.. a'ah x nampak mcm mak nga anak pum.. :)

    ReplyDelete
  4. Hahaha...itulah nikmat ke-comel-an. BTW, ur cute too. That's why nmpk muda. Just keep maintain to smile and be happy always. It's really help... :)

    ReplyDelete
  5. muka awet muda.. memang nampak macam adik&kakak.. :D

    ReplyDelete
  6. salam =)
    ehh ha a la..nsib baik gtau awl2..rupenyer kome tu ank brnak ye..huu mmg comei2 noo..untungla mummy tuu ^,^

    ReplyDelete
  7. Aah la....
    Nampak adik beradik je..

    ReplyDelete
  8. Yelah nampak macam adik! :D Awek muda eh? hahahhahaha :D

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.