Sponser By

Followers

Iklan

14 April 2013

Aura White

Assalamualaikum semuanya. Morning juga ya. Ada dh yang Blogwalking pagi-pagi ni? bagus-bagus.walaupun hujung minggu tapi tetap bangun awal. Selamat berhujung minggu ye semuanya. ada plan nak ke mana-mana ke ari ni? Nak ikottt..hihihi.. Ima hari ni kat umah je kot. Masa untuk masak best-best dihujung minggu.

Oh ya. berbalik pada tajuk entri ni. Ima just nak inform. Aura white combo dengan emas korea hari tu dah tamat promosi tau.Tapi Kali n i ima bawakan Aura white dengan 8 jenis item percuma. Promosi sah sehingga 18/04/2013

Aura White RM150/ RM160 & Get Free
*1 piece Shaker
*1 piece 3D Facial Mask
*1 piece Sabun (assorted)
*2 pieces Collagen Crystal Lip Mask
*2 pieces Collagen Eye Mask
*2 pieces Shiseido Mask
*5 pieces Facial Serum
*free postage


 Untuk mendapat detail atau sebarang pertanyaan boleh terus hubungi ima di 019 4876298 atau inbox ima di Ima Collection (Lawas).

Selain aura white, ima ada jual produk lain juga.Antara yang hot sale ima akan letak pic kat bawah ni.Terus je klik gambar untuk direct ke detail ye.:)


Bedak Arab Kokuryu
Set CollagenPlus
Swiss Med Beuty +Free Shaker + Free Serum
Everlynn Skincre

Kryolan Foundation

VeeQ Secret

1 comment:

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.