Sponser By

Followers

Iklan

27 March 2013

Ice Cream Magnum Mengandungi Lemak Babi?

Assalamualaikum. ^_^
Alahai..Tengah-tengahari panas ni teringin pulak nak makan ice cream MAGNUM. Benda yang takde jual kat sini jugak yang tekak ni nak.Memang cari pasal lah.. Nyum Nyum.. Tengok gambar je lah.. Makin lah terliur. Grrrr..


Tapi kan.Tapi kan.. Tengah-tengah google gambar ais krim ni, aku terjumpa pulak blog yang mengatakan aiskrim ni mengandungi lemak babi. alamakkkk.. betul ke ni? dah jadi ragu-ragu ni.. Ada sesiapa tau kebenaran tak? Nak baca entri tu?? Sila Klik SINI..

2 comments:

  1. alamak, fav kite tuh!! pantang jumpa msti nk beli, lagi2 yang almond , tapi dh baca mcm ni, terkejut plak. hmmmmmmm :/

    hai dear jom join segmen ni . semua yang join akan difollow balik . pemenang akan berpeluang memenangi lace peplum daripada L.A.B House. Peraturan yang super simple dan tak perlu tag siapa-siapa pun!! Semua yang join turut akan disenaraikan dalam bloglist sy :D
    cepat join sebelum tarikh tutup! :)

    http://lieyanaahmad.blogspot.com/2013/02/bloglist-review-and-giveaway-by-lieyana.html


    kat page L.A.B House juga boleh tempah peplum kurung , tempah cepat sebelum tempahan ditutup bulan 5 ni . Nanti xsempat nak pakai raya pulak ... :)
    http://www.facebook.com/bylieyanaahmad

    ReplyDelete
  2. Minum collagen pun mengandungi lemak babi. Collagen di perbuat dari lemak babi. Collagen tu perempuan jepun selalu minum untuk cantikkan kulit seluruh tubuh. Collagen putihkan kulit. Perempuan melayu pun terikut minum collagen

    ReplyDelete

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.