Sponser By

Followers

Iklan

03 March 2013

HiShop: Pink Pow Giveaway Winners!

Assalamualaikum..^_^

Terima inbox kat facebook..


Hi Pn Ima Salsuzaima,
On behalf for the HiShop Team, we would like to congratulate you for being one of the lucky five winners for the HiShop Pink Pow Giveaway! As mentioned previously, the winner would be entitled to an exclusive RM150 goodie bag. We would be delivering the goodie bags via poslaju delivery. So when possible, please reply the following message  for the following details below that will be used for delivery purposes.


Hah?? winner??Biar betul.Ni mesti kerja orang menipu ni.Tak pasal-pasal menang.Pastu baca balik.HiShop?? eh tu kan iklan yang slalu ada kat blog. Baca lagi sekali [Ye lah.dapat mesej dalam BI.mesti la baca ulang-ulang untuk fahami isi kandungan.hahaha] Pink Pow Giveaway?? Baru lah teringat ari tu ada join Giveaway dari Hishop. Betul ke ni aku menang? Terus search page HiShop Malaysia.Scroll laju-laju then jumpa status ni.

Pink Pow Giveaway Winners!
The God of Prosperity has finally decided on the lucky winners of our exclusive goodie bags worth RM150 each. Congratulations to the following fabulous winners. All winners will be contacted soon via facebook for further information.
a) Aisyah Samuin
b) Puan Ima Salsuzaima
c) Diana Roslan
d) Stephanie Lim
e) Hartini Salisida

 
Betul lah aku menang.Tapi kan, pengumuman dan  mesej tu datang pada 20 febuari.Ni dah masuk bulan mac.Masih diterima ke kalau ima bagi detail? Tapi cuba je lah.Manalah tau masih rezeki.Kalau tak, apa boleh buat kan.Hurmm. Tau tak kenapa ima lambat baca mesej tu? Sebab mesej inbox tu berada kat other mesej.Memag jarang ima check tau.Harap-harap lah masih diterima.

2 comments:

Terima Kasih sudi komen..
Sila jangan tinggalkan link diruang komen.. sekiranya hendak meninggalkan link, sila rujuk sini dahulu.-- >
Kod Link

Harap maaf.ini bagi mengelakkan blog dipadam.